Pentru asa bunatate, aveti nevoie de cateva ingrediente usor de gasit in magazinele noastre! Faceti lista si sa incepem!

INGREDIENTELE:

- coaste de miel- mustar cu miere- fistic- menta- patrunjel- rodie- morcovi- ardei galben- pesmet - galbenus de ou- ardei iute-muguri de pin- ceapa rosie- branza de capra pane- zeama de lamaie- sare-piper

Acum suntem gata sa trecem cu totii la treaba.

Iata primul pas.
"In primul rand asezonam carnea. Putina sare, putin piper, putin ulei de masline. Punem la gatit. El acum este la 300/ 320 de grade si il lasam 7 minute", explica bucatarul.

PASUL 2: SALATA MAROCANA

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intre timp, ne putem ocupa de salata marocana.

"Avem ceapa rosie, rosii proaspete tocate marunt putin ardei iute, cine doreste mai piucant poate sa mai puna, castravete verde, rodia. Se mai adauga menta verde, patrunjel, ardei galben si muguri de pin. Desigur si salata se asezoneaza cu sare, ulei de masline, zeama de lamaie si piper.", ne spune chef-ul.

Coastele de miel se scot dupa cele sapte minute si pregatim ceea ce urmeaza sa devina crusta crocanta.

"Galbenusul de ou se amesteca cu mustrual cu miere. Sa-l ungem cu mustar. Vom folosi crusta de fistic. Vom acoperi bine cu aceasta crusta. Se pune intr-o tavita si se mai aduga, 6-7 minute la cuptor.", anunta bucatarul.

Pentru plating, rumeniti morcovii pe gratar si pregatiti branza de capra: o dati prin faina si pesmet si o treceti prin ulei incins.


Astfel veti obtina branza de capra crocanta. Acum totul este gata. Asezati cu grija totul in farfurie si mancati cu pofta!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si