O romanca a bagat spaima intr-un azil de batrani din Italia. Ii loveste si ii scuipa pe batranii bolnavi! Imagini halucinante!
Actual

O romanca a bagat spaima intr-un azil de batrani din Italia. Ii loveste si ii scuipa pe batranii bolnavi! Imagini halucinante!

A.L.
14 nov 2017

O romanca de 60 de ani, care lucra ca infirmiera intr-un azil de batrani din Italia, a socat autoritatile! Femeia a fost surprinsa pe camerele de supraveghere in timp ce ii lovea si ii scuipa pe batranii imobilizati la pat. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Infirmiera romanca se dezlantuie fara mila asupra  batranilor neputinciosi! Ii loveste, ii scuipa si ii injura neincetat. Totul, pentru ca bietii bolnavi indraznesc sa-i ceara femeii ajutor sa se ridice.


Intreaga scena halucinanta se petrece intr-un azil de batrani din Livorno, acolo unde romanca de 60 de ani era angajata sa-i ingrijeasca pe pensionari. In schimb, camerele de supraveghere au inregistrat momentele de teroare la care erau supusi batranii.


Intr-una din imagini se vede cum infirmiera o bruscheaza pe o batrana si o impinge in pat, fara sa-i pese ca biata femeie se misca greu.


Familiile celor doi batrani italieni de 85 si 89 de ani au denuntat-o pe romanca la politia din Italia. Infirmiera a fost concediata si pusa sub acuzare.

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook