O româncă de 22 de ani e considerată ”noua Miley Cyrus”! Cine este Oana Gregory şi cum a ajuns să aibă Hollywood-ul la picioare?

O româncă de 22 de ani face senzaţie la Hollywood, acolo unde este considerată o posibilă ”nouă Miley Cyrus”.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin duminică 11 noiembrie 2018 , 20:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oana Gregory are 22 de ani şi este npscută în Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. La 6 ani s-a mutat în Statele Unite iar după câţiva ani începe să apară în reclame la televiziune. Din 2010 devine vedetă Disney, fiind distribuită în filmul ”Spork”, pentru care şi primeşte în acelaşi ani premiul ”actriţa anului” la secţiunea preadolescenţi în cadrul concursului Models&Talent Association.

Urmează două roluri improtante în producţii Diseny: ”Kikin’ It” şi ”Lab Rats” iar din 2012 devine Amanda în serialul ”Crash&Bernstein”, difuzat inclusiv în România

În 2016 primeşte rolul principal în serialul „WTH: Welcome to Howler” iar săptămâna trecută a avut premiera primul ei film de lung metraj: ”A Christmas Switch”.
Pentru Oana Gregory (Grigoruţ – pe numele real), acesta este însă doar începutul. Puştioaica cu o figură fermecătoare a început să intre în atenţia producătorilor de la Hollywood pe acelaşi model urmat în trecut de vedete precum Miley Cyrus sau Britney Spears. Din acest punct de vedere, producţiile Disney reprezintă un adevărat laborator pentru viitoarele megastaruri hollywoodiene şi asta pentru că acestea intră în contact cu celebritatea de la vârste foarte fragede, iar atunci când

”se mai coc” explodează pur şi simplu.

Printre vedetele care au trecut prin curtea Disney se numără: Christina Aguilera, Justin Timberlake, Jason Priestley (Brandon din ”Beverly Hills 90210), Zendaya, Shia LeBeuf, Selena Gomez sau Hillary Duff. Lista este însă mult mai lungă.

”A fost foarte greu la început (când a ajuns în SUA n.r.), pentru că nu vorbeam limba engleză, dar m-am adaptat foarte repede. Însă de fiecare dată când vin în vizită în România, îmi este greu să mă întorc înapoi în State. N-am fost dezavantajată pentru faptul că sunt româncă. Spre exemplu, atunci când am primit rolul din ”Kikin’ It” (Bătăuşii Wasabi), a fost un real avantaj faptul că suntromâncă, deoarece am folosit în rolul meu atât limba română cât şi accentul european”, apunea Oana Gregory în urmă cu câţiva ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si