Procurorii de caz cer condamnarea unei tinere românce, de profesie menajeră, acuzată că a sustras bunuri în valoare de 18.000 de euro și 7.600 de euro numerar din casa în care lucrează din Oviedo, reședința comunității Asturias,  Spania. Detectivii susțin părere că tânăra în vârstă de 23 de ani a fost angajată să facă curățenie într-o casă de pe strada Hevia Bolaños din Oviedo.

Citește și: Spania a devenit oficial prima țară din Europa care oferă concediu menstrual

Profitând de faptul că a avut acces în toate camerele din casă, tânăra în vârstă de 23 de ani a localizat cheia unui dulap încuiat care se afla în sufragerie. Șa a reușit să-l deschidă. În interiorul acestuia a găsit cheile la două seifuri, pe care ulterior le-a deschis, extrăgând toate bijuteriile din aur care se aflau în interior. Valoare bijuteriilor furate de româncă a fost evaluată judiciar la 18.644,89 euro. Aceasta a mai reușit să ia din interiorul seifului un plic în care se afla suma de 7.600 de euro cash.

Românca riscă să petreacă 5 ani în spatele gratiilor

Parchetul judecătoriei din Asturias este de părere că faptele constituie  „infracțiunea de tâlhărie cu forța în lucruri într-o casă locuită”. Concurează circumstanța agravantă a încălcării încrederii. De asemenea, procurorii solicită condamnarea tinerei în vârstă de 23 de ani la 5 ani în spatele gratiilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Claudiei nu i-a venit să creadă atunci când a rămas însărcinată la vârsta de 55 de ani. „Am spus că nu se poate”

În materie de răspundere civilă, procurorul solicită româncei să despăgubească proprietarul bunurilor sustrase cu suma de 26.244,89 euro, plus dobânda legală corespunzătoare în acest caz.

Citește și: Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si