Românca a dezvăluit că lucrează în străinătate de mai mulți ani și că s-ar fi îndrăgostit de un bărbat, cu care avea convingerea că urmează să facă un viitor împreună. Aceasta a trimis unui bărbat din județul Alba aproape 14.000 de euro pe parcursul a patru ani, iar acum își cere banii înapoi prin intermediul instanței.

Citește și: O badantă din Italia a înșelat femeia pentru care lucra cu peste 5.000 de euro

„Și-a bătut joc de mine”, a mărturisit femeia. Acesta îi spunea mereu că o iubește și s-a arătat mereu preocupat de starea ei de sănătate. „Evident, nu am putut crede că mă minte, câtă vreme îmi spunea mereu ce face cu banii, că investește în imobil tocmai pentru a avea unde să locuim împreună”, a afirmat femeia. Românca susține că bărbatul și-a bătut „efectiv joc” de sentimentele ei. Bărbatul susține că relația dintre ei a fost doar una de prietenie, nu de concubinaj, însă conversațiile arată alt lucru.  

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii găsite moarte în lada unui pat. Moartea acesteia a fost una violentă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Întrucât în speţă nu a fost dovedită încheierea unui contract de împrumut între părţi, Tribunalul, va admite apelul declarat, va schimba în parte sentința atacată şi rejudecând în aceste limite va respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantă.”, transmite Tribunalul.  

O badantă din Italia a înșelat femeia pentru care lucra cu peste 5.000 de euro

O pensionară din Italia a ajuns în pragul disperării, după ce a rămas fără o sumă considerabilă de bani.

Aceasta angajase o femeie cu o situație precară pentru a avea grijă de soțul ei invalid.

În pragul disperării, o pensionară din Italia a apelat la  serviciile unei femei  care s-o ajute cu soțul bolnav.

Aceasta, originară din Parma, are vârsta de 50 de ani și s-a arătat cu o situație financiară precară. Femeia la care lucra s-a arătat înduplecată de aceasta și i-a închiriat un apartament, a împrumutat-o de bani și a lăsat-o chiar să îi folosească mașina personală. 

 

Citește și: VIDEO- O româncă a păcălit un pensionar italian și a obținut 300.000 de euro de la el/ ”E fals. Totul e un fals”

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Decizia instanţei în dosarul lui Dorian Popa- radioimpuls.ro

 Toate aceste lucruri s-au întâmplat în intervalul aprilie-iunie din anul 2018, aducându-i un prejudiciu de 5.500 de euro.  

Îngrijitoarea, care avea și un complice în vârstă de 52 de ani, originar din Napoli, a fost acuzată de înșelăciune și delapidare, fiind condamnată  recent la 4 luni și 15 zile de închisoare, plus o amendă de 450 de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si