O romanca si fiicele sale, sfarsit infiorator la Fiumicino! "Le-am strans moarte, de prin noroi ... Asasinii nu au avut nicio remuscare"

Rozica Ciobanu, venise din Romania impreuna cu Ionel si cele doua fiice ale lor, Ioana si Bianca in varsta de 13 si 7 ani, in cautarea unei vieti mai bune. Din pacate, Italia nu avea sa le aduca decat o moarte cumplita.

A.S., marți 27 februarie 2018 , 10:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ieri s-au implinit 10 ani de la "masacrul de la Fiumicino" in care si-au pierdut viata 5 persoane, doua mame si cele 3 fiice minore ale lor. Printre victime s-au numarat si Rozica Ciobanu si cele doua fiice ale ei, Ioana si Bianca.

Mama isi ducea fetele la scoala cand trei masini care cu peste 150 de kilometri pe ora intr-o zona in  care viteza maxima era de 50 km/h s-au ciocnit.

La 10 ani de la acest accident teribil, niciunul dintre soferi nu a facut nici macar o zi de inchisoare spre disperarea familiilor care inca isi plang victimele, "stranse moarte de prin noroi".

"Copiii mei cresc fara mama lor minunata si nu este corect. in sala de judecata nu s-a spus nici un cuvant pentru cei cinci ingeri, si nici nu s-a auzit vreo remuscare sau vreo scuza din partea asasinilor.”, isi aminteste Giuseppe Filippone, barbatul care in accidentul respectiv a pierdut-o pe Marzia, sotia sa.

Citeste mai mult pe rotalianul.com

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si