O stewardesă sexy va ajunge în fruntea TAROM! Denisa Chelu ar fi fost propusă de Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor!

O stewardesă sexy va ajunge în fruntea TAROM, în Consiliul de Administraţie al companiei aeriene.

Matei Vaihan, miercuri 23 octombrie 2019 , 21:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O stewardesă sexy va ajunge în fruntea TAROM, numele ei fiind Denisa Chelu. Ministrul demis al Transporturilor a intrat în atenția opiniei publice după ce fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, a spus că Răzvan Cuc i-a cerut să țină aeronavele companiei la sol pentru ca parlamentarii să nu ajungă la București, să voteze în ziua moțiunii de cenzură derulate împotriva Guvernului Dăncilă. Acum, noi informații ies la iveală. ZIUAnews a anunțat că Răzvan Cuc a intervenit direct pentru a-și pune protejata în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA. (vezi cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la ceremonia de întronare a împăratului Japoniei)

Citeste si: VIDEO | Noi evoluții în scandalul de la TAROM. Important lider PSD, bănuit că a cerut ca avioanele cu parlamentarii Opoziției să nu decoleze

O stewardesă sexy va ajunge în fruntea TAROM: "Însoțitoarea de zbor l-a însoțit de mai multe ori pe Răzvan Cuc" 

“Ministrul demis al Transporturilor, a cerut că în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SĂ să se elibereze un loc pentru "pupila" sa, Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom (stewardesă, cum știe toată lumea). Însoțitoarea de zbor l-a însoțit de mai multe ori pe Răzvan Cuc la mai multe deplasări în interes propriu, cum a fost de pildă acea deplasare demnă de DNA din Grecia. Cuc a reziliat contractul cu o firmă turcească de asfaltări de autostrăzi, că să dea fugă la greci și să semneze cu ei noul contract. Atunci el și-a luat bilet de zbor doar dus, împreună cu protejată să cu care au stat la un hotel de lux din Salonic. La întoarcere ministrul Cuc s-a înapoiat cu protejată să într-o mașină de lux, primită de la greci și a intrat în țara pe la vamă Giurgiu, stârnind curiozitatea Poliției de Frontieră, care a constatat că ministrul a plecat cu avionul și s-a întors cu o mașină nou nouță.”, a dezvăluit ziuanews.ro.

O stewardesă sexy va ajunge în fruntea TAROM. Va primi 3.500 de lei pentru o şedinţă

“DNA cercetează acum dacă a fost vorba de spagă grecilor pentru noul contract de asfaltări. Se pare că mașină era burdușită și cu alte daruri ale grecilor.  Denisa Chelu va ocupa acest post timp de patru ani în urmă intervenției ministrului Cuc la companie. Într-o notă de fundamentare a unei HG de aprobare de venituri și cheltuieli pentru Compania Natională Aeroporturi București (se prevedea pentru membrii CA o indemnizație de 3.500 de lei brut/şedinţă și una de 3.800 de lei brut/lună. Compania Naţională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale României: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.”, a mai scris sursa citată. Denisa Chelu are sute de admiratori pe facebook, acolo unde postează fotografii din locurile exotice pe care le vizitează. Ea pozează în ţinute sexy şi este complimentată pentru calităţile ei fizice.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si