Femeia, în vârstă de 24 de ani, a dispărut joi după ce a plecat de acasă cu micuța și nu a mai revenit. Cerasela Maria Popescu este de negăsit, atât ea cât și micuța Oana Mihaela Sofia Popescu.

Citeste si: Interlopul Bebino, luat ”la mișto” de Sandu Lungu, după ce acesta îl provocase la o luptă! ”Unii se jucau în scutece când eu luam primul titlu mondial”

O tânără de 24 de ani a plecat de acasă alături de fiica sa și nu s-au mai întors. Unde e micuța în vârsta de un an și cinci luni

Soțul femeii a intrat în panică și i-a anunțat pe oamenii legii. În prezent, nu s-a concretizat faptul dacă femeia a plecat de acasă în urma unui conflict sau de bună voie. Autoritățile trag un semnal de alarmă și îi roagă pe cei care dețin informații să anunțe la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

Citeste si: Primele semne ale cancerului de col uterin: Mergi de urgență la medic dacă ai aceste simptome!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Semnalmente: „Popescu Maria Cerasela are o înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, greutate 60 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, față rotundă, nas drept, buze subțiri, iar ca semne particulare are degetul mic de la mâna dreaptă amputat de la jumatate, precum si o cicatrice ca urmare a unei operaţii de cezariană. Popescu Sofia Mihaela Ioana are o înălțime aproximativ 0,70 m, greutate 13 kg, păr șaten, tuns scurt, față rotundă, ochi căprui, nas drept, buze subțiri, fara alte semne particulare”.

Citeste si: Sf Anton. Ce nu trebuie să faci astăzi de Sfantul Antonie cel Mare? E mare păcat!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si