O tânără doctoriță din Oradea și-a ucis fetița abia născută

Doctoriţa care e acuzată că şi-a ucis fetiţa abia născută, la Oradea este suspectată de pruncucidere. Osemintele micuţei au fost găsite în curtea casei părăsite a părinţilor doctoriţei.

vineri 06 septembrie 2019 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia în vârstă de 30 de ani e anchetată de procurori, deoarece a născut un copil care a fost luat în evidenţe şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere, iar apoi nou născutul a dispărut cu totul din viaţa doctoriţei, relatează observator.tv.

Rezidentă la Chirurgie în Spitalul Judeţean, Nadia Filip, fostă Lupo este proaspăt căsătorită și a născut la finele anului 2015, la Maternitatea Oradea.

Citeste si: VIDEO | Ce se știe despre românii uciși în ultimele două atentate din Afganistan

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia formalităţilor legate de căsătorie şi de schimbarea numelui, femeii i s-a solicitat la Serviciul de Evidenţă al Populaţiei o copie a certificatului de naştere pentru copil, dar ea a negat că ar fi fost mămică.

Citeste si: VIDEO | Haos în parcarea aeroportului din Otopeni. Un „Dorel” a scos din funcțiune automatele de plată

Moartea macabră a bebelușului

Verificările ulterioare au dus la descoperirea macabră a morţii copilului, în circumstanţe încă nelămurite.
Osemintele fetiței au fost ridicate din curtea unei case nelocuite de mai bine de un deceniu, aparţinând părinţilor femeii, din comuna Auşeu.

Citeste si: Incredibil! La doar 26 de ani un jucător celebru suferă de cancer la colon

Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, lucrează în cadrul secţiei Chirurgie I de la Spitalul Judeţean din Oradea şi e căsătorită cu un medic kinetoterapeut.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si