Femeia în vârstă de 30 de ani e anchetată de procurori, deoarece a născut un copil care a fost luat în evidenţe şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere, iar apoi nou născutul a dispărut cu totul din viaţa doctoriţei, relatează observator.tv.

Rezidentă la Chirurgie în Spitalul Judeţean, Nadia Filip, fostă Lupo este proaspăt căsătorită și a născut la finele anului 2015, la Maternitatea Oradea.

Citeste si: VIDEO| Ce se știe despre românii uciși în ultimele două atentate din Afganistan

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia formalităţilor legate de căsătorie şi de schimbarea numelui, femeii i s-a solicitat la Serviciul de Evidenţă al Populaţiei o copie a certificatului de naştere pentru copil, dar ea a negat că ar fi fost mămică.

Citeste si: VIDEO| Haos în parcarea aeroportului din Otopeni. Un „Dorel” a scos din funcțiune automatele de plată

Moartea macabră a bebelușului

Verificările ulterioare au dus la descoperirea macabră a morţii copilului, în circumstanţe încă nelămurite.
Osemintele fetiței au fost ridicate din curtea unei case nelocuite de mai bine de un deceniu, aparţinând părinţilor femeii, din comuna Auşeu.

Citeste si: Incredibil! La doar 26 de ani un jucător celebru suferă de cancer la colon

Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, lucrează în cadrul secţiei Chirurgie I de la Spitalul Judeţean din Oradea şi e căsătorită cu un medic kinetoterapeut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si