Tânăra a născut prin cezariană, iar operaţia a decurs fără probleme, atât mama, cât şi fetiţa aflându-se în stare foarte bună. 

Citeste si: Protest la poarta unui combinat cu capital rusesc din ţară. Oamenii nu și-au primit salariile din data de 15 martie

O tânără refugiată din Ucraina a născut o fetiţă la Maternitatea Galaţi

"Este a doua femeie din Ucraina care naşte în spitalul nostru, prima fiind tot o fetiţă de 3 kilograme şi 700 grame.

Au mai fost consultate alte 16 paciente din Ucraina, 10 în ambulator, mai multe consultate în camera de gardă", a declarat directorul Maternităţii "Buna Vestire" Galaţi, Costinela Georgescu.

Citeste si: O tânără venită din Ucraina lansează un mesaj cumplit după ani de suferință: „Îmi dădea mâncarea făcută pentru câini”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Natalia Sokolova, tânăra mămică ucraineancă, este originară din Nikolaev, oraş puternic afectat de războiul din Ucraina, şi mai are un băieţel de 7 ani care se află alături de ea la Galaţi.

O tânără ucraineancă refugiată a născut în România

O tânără ucraineancă refufiață a născut într-un spital din România, fiind un moment de speranță în aceste situații delicate. Acest lucru a venit ca o binecuvântare și o scânteie de speranță, întrucât viața se naște mereu și nu se oprește pentru nimeni.

Citeste si: Povestea micuței gimnaste care s-a stins din viață în iadul din Mariupol. Fata avea doar 11 ani: "A sfârșit sub dărâmături!"

Tânără ucraineancă refugiată în România a născut la Spitalul Judeţean din Suceava, în data de 4 martie. 

17 persoane dintre cele care au trecut graniţa dinspre Ucraina au ajuns la spitalul din Suceava, iar patru au avut nevoie de internare.

Autorităţile îi îndeamnă pe români să îi ajute pe cei care ar putea avea nevoie de sânge.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si