O țară întreagă s-a cutremurat când a auzit povestea miresei care a murit la câteva ore după nuntă! Ce s-a întâmplat este devastator

Episodul tragic a avut loc în Statele Unite ale Americii!

M.C.B., vineri 11 ianuarie 2019 , 18:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Heather Mosher, o femeie din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 31 de ani, și-a văzut visul cu ochii, deși se afla pe un pat de spital și, cu puțin timp în urmă, aflase că suferă de o boală cruntă. S-a căsătorit!

Femeia s-a măritat în rochia de mireasă, iar după 18 ore de la ceremonie a murit. Heather Mosher a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a aflat despre boala de care suferă. Aceasta a încercat timp de câteva luni toate tratamentele posibile, însă au fost fără succes.

Soțul ei i-a promis că vor duce planul la bun sfârșit și că se vor căsători chiar și în spital. Doctorii i-au spus logodnicului că femeia nu va mai rezista mult timp, astfel nunta a avut loc cu doar două zile înainte de Crăciun.

Cei doi s-au căsătorit, dar trista veste a venit câteva ore mai târziu. Femea a murit din cauza cancerului la sân, dar împăcată cu gândul că a reuşit să devină soţia bărbatului pe care îl iubea.

 

Te-ar putea interesa si