O vulpe polara a fugit din Microrezervatia din Constanta. Povestea din spatele acestei evadari este fabuloasa

Dragoste cu nabadai la Microrezervatia din Constanta! Noaptea trecuta, chiar in ajun de Sfantul Valentine. Vulpea polara Julieta s-a certat cu partenerul ei si a fugit din complex. Jandarmii si pompierii au gasit-o pe evadata in centrul orasului si au adus-o inapoi.

Author: V.P. Webeditor: C.I.P. miercuri 14 februarie 2018 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dragostea dintre vulpea Julieta si vulpoiul Romeo s-a infiripat ca-n povesti! La sfarsitul anului trecut au ajuns de la Polul Nord la Constanta, in microrezervatie. Pareau de nedespartit.... asta pana aseara, in ajun de ziua indragostitilor,  cand vulpea polara s-a certat cu iubitul ei si a fugit.


 
- Pe unde a iesit vulpea? Prin gaurica aia de acolo, unde sunt fulgii de porumbel.
 

Vulpea Julieta a parasit  microrezervatia pe la intrarea principala si a plecat pe bulevard la pas.  
 
-Cred ca pe la bariera, cu paznicii impreuna. Sa fi fost vreo cearta de cuplu? S-ar putea, nu i-a adus flori.
 
Gluma gluma, dar reprezentatilor centrului Muzeal le-a stat inima in loc toata noaptea. Abia in zori jandarmii au gasit vulpea polara, cutreierand prin centrul orasului. Asta in timp ce vulpoiul ei o astepta nerabdator in cusca.


 
- Avem vesti bune pentru voi, am gasit vulpea in zona Casei de Cultura, e cuminte, putin sperata, dar e ok, a fost recuperata. Si acum ne indreptam catre Microrezervatie.  

Vulpea Julieta nu a fost certata de muncitorii microrezervatiei pentru emotiile pe care le-a provocat, ci a fost carata ca o regina pana la noua ei cusca.
 
Ingrijitorii care au adus-o inapoi pe fugara blanoasa spun ca pare imbatata de iubire. Si-a inselat, oare, iubitul aseara?
 
-Mi s-a parut blanda, linistita, a stat, am pus plasa fara sa se zbata, fara sa muste, nicio tentativa de a se apara, nu! Dar de ce credeti ca fugit, nu se mai intelegea cu partenerul de viata? Probabil ca e ziua asta de Sfantul Valentin. O fi vrut sa-I faca o supriza la unul din oras.  
 
Intre timp vulpoiul Romeo, care abia atipise dupa o noapte alba, a fost prins pentru a fi dus la iubita lui.

Cei doi au acum o noua casa, de unde nu vor mai putea evada cand se cearta.
 
Veronica Antone, sef sectie Microrezervatie: Acum au fost mutate in alt tarc cu boruda de beton pentru a evita urmatoarea evadare si se va reface tarcul in care erau pana acum.

 
- Si acum ce faceti, le puneti dale ca sa nu mai fuga? Nu, ca sa se plimbe pe ele, sa se plimbe aici ca doi indragostiti.
 
Reprezentantii microrezervatiei banuiesc ca familia vulpilor polare se va mari. Se pare ca Julieta este insarcinata.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si