Pe vremea când Vanghelie se afla în arest preventiv, prin 2015, fiind acuzat de procurorii DNA că ar fi încasat un comision de circa 20% din contractele incheiate de primăria sectorului 5, Oana Niculescu Mizil năştea frumoasă şi sănătoasă, rodul iubirii celor doi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Minunea s-a întâmplat pe 3 septembrie 2015, cand Maria a venit pe lume la o maternitate privată din Capitală. Tăticul Vanghelie nu a lipsit de la marele eveniment, acceptâdu-i-se, din partea judecătorilor, o permisie de câteva zile pentru a-şi putea vedea fiica în primele clipe de viaţă.

Oana Niculescu Mizil şi-a văzut de afaceri, după ce a lăsat-o pe blondina Maria în parc

Timpul a trecut, iar azi Maria are acum 3 anişori si este mândria întregii familii. Zilele trecute, Oana Niculescu Mizil a fost surprinsă în timp ce îşi ducea fiica la plimbare. Automobilul de lux, condus de şofer, a oprit în apropierea unui parc bucureştean. Din maşină au coborât, pe rând, Oana, Lidia, mama Oanei, bona filipineză care are grijă în permanenţă de micuţă, blondina Maria şi, nu în ultimul rând, şoferul Oanei care a scos, grijuliu, şi tricicleta micuţei din portbagaj.

După ce s-a asigurat că fiica ei este în siguranţă alături de bunică şi de bonă, Oana s-a urcat pe bancheta din spate a bolidului şi i-a cerut şoferului să demareze spre destinaţia în care avea treabă. Pentru că nu trebuie să uităm că Oana Nicullescu Mizil nu a fost numai un politician, ci si o femeie de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si