Oana Stancu are un salariu lunar de 6.700 de euro! Deputatul Daniel Zamfir, sotul vedetei TV, castiga doar 1.000 si are datorii de 257.000 de euro!

Politicianul Daniel Zamfir a dezvaluit in declaratia de avere cati bani castiga Oana Stancu, partenera sa de viata.

Author: Matei Vaihan Editor: Viorela Precupas marți 28 iunie 2016 , 21:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deputatul Daniel Zamfir, politicianul devenit celebru dupa ce a initiat legea darii in plata, si-a depus recent declaratia de avere, in care apar, in premiera, date despre veniturile sotiei sale, vedeta TV Oana Stancu, cu care s-a insurat in august 2015. Pana acum, in declaratiile de avere ale lui Zamfir era trecuta o liniuta in dreptul castigurilor sotiei, pentru ca acesta era divortat din 2007 de Ana Teodora, prima sa nevasta, care i-a daruit doua fete.

Daniel Zamfir este unul dintre cei mai activi deputati
Daniel Zamfir este unul dintre cei mai activi deputati
De data aceasta, rubrica a fost completata cu un venit rezultat din „contract prestari servicii”, pe anul 2015. Realizatoarea de emisiuni politice a castigat uriasa suma de 362.778 de lei, ceea ce inseamna un salariu lunar de 30.227 de lei, adica aproximativ 6.700 de euro. Prin comparatie cu sotia sa, Daniel Zamfir castiga de 6 ori mai putin, venitul sau anual fiind de 60.126 de lei. In declaratie de avere a lui Zamfir mai figureaza 7 terenuri, doua case si 4 masini. Politicianul are datorii totale, la diverse firme, de 257.000
de euro. In declaratia de avere sunt trecute si bijuteriile Oanei Stancu, a caror valoare estimata este de 10.000 de euro.
Oana Stancu i-a daruit o fetita lui Daniel Zamfir, pe care au botezat-o in iulie 2014
Oana Stancu i-a daruit o fetita lui Daniel Zamfir, pe care au botezat-o in iulie 2014

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si