Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Patriarhului Daniel: ”Ceauşescu a fost pistol cu apă...”

Oana Zăvoranu a comentat în mediul online despre Patriarhul Daniel, în urma inaugurării Catedralei Mântuirii Neamului.

Webeditor: M. P. Author: M.C.B. miercuri 28 noiembrie 2018 , 09:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oana Zăvoranu a comentat pe marginea faptului că faţa Patriarhului Daniel apare pe unul dintre clopotele de la Catedrala Mânturiii Neamului. Ea a făcut o postare extrem de controersată pe o pagină de socializare. 

”Să mai aud eu pe cineva că zice că Ceauşescu era megaloman ?. 

Păi Ceauşescu a fost pistol cu apa pe lângă „preafericiţitii ăştia de azi”. A reuşit el, Daniel, să îşi graveze moacă pe cel mai mare clopot făcut vreodată?….. A reuşit! Să nu mai zică nimeni că „nea Nicu”, dădea ordine să vina camioanele cu milioane de oameni la cântarea României, că la fel, era „tira” pe lângă ordinele pe care le dau acum „preafericiţii”, să adune câtă frunză, câtă iarbă, enoriaşii la sfinţirea Catedralei Neamului….

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Unde eşti tu Nicule, să vezi şi să „mori de ciuda” că tu n-ai reuşit ce reuşesc ăştia acum …?.  Şi unde pui  că mai sunt şi „fericiţi nevoie mare” să îndure zeci de ore pe frig, ploaie, burniţa şi ce-o mai fi, că să îi laude ce „treabă mare” au mai făcut? Doamne, mare ţi-e grădină, şi mulţi nebuni îi mai sar gardu ???.  Mi-e greu să îmi exprim nedumerirea profundă.  Am înţeles de multă vreme că religia este cel mai mare instrument de manipulare a maselor, dar aşa ceva e greu de procesat ?”, a afirmat pana Zăvoranu.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită duminică, la ea participând zeci de mii credincioşi din toate colţurile ţării şi 100 de preoţi. Slujba a fost oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si