Obțineți o privire seducătoare cu creionul contur de ochi

Machiajul ochilor joacă unul dintre cele mai importante roluri în crearea unui aspect luminos și atrăgător. Astfel, este necesar să folosim produse cosmetice decorative de înaltă calitate și potrivite pentru a crea cel mai superb și rezistent machiaj.

miercuri 16 iunie 2021 , 12:12

Este foarte important să folosim corect creionul contur pentru a obține un machiaj impecabil și rezistent
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Unul din mijloacele cosmetice indispensabile în trusa cosmetică a unei femei este creionul contur pentru ochi.

Acesta va ajuta la corectarea formei ochilor, făcându-i vizual mai mari. Produsul are proprietatea să accentueze ochii și să facă privirea mai seducătoare și expresivă, iar pentru că este un mijloc cosmetic foarte popular în rândul reprezentantelor sexului frumos, producătorii diferitor branduri cu renume mondial au lansat o gamă variată de creioane contur, care satisfac cerințele chiar și celor mai exigente persoane.

Creioanele contur pot fi de diferite nuanțe, astfel cele deschise sunt utilizate pentru crearea machiajului de zi, iar cele de nuanță închisă sunt potrivite pentru machiajul de seară. În plus, unele produse pot conține și un aplicator pentru umbrire, astfel acest tip de creioane pot fi folosite și ca fard de ochi.

Este foarte important să folosim corect creionul contur pentru a obține un machiaj impecabil și rezistent

Tipuri de creioane contur pentru ochi

❖ Creion Kajal

Acesta este unul dintre cele mai moi creioane, dar în același timp rezistente, deoarece conține ceară. Cu ajutorul produsului, puteți crea un machiaj de tip smokey eyes, numai că trebuie să-l umbriți suficient de repede după aplicare, în caz contrar se va fixa pe piele.

Cu ajutorul unui astfel de creion contur https://makeup.ro/categorys/23450/, privirea va fi expresivă, evidențiind perfect pleoapele superioare și inferioare. În același timp, mijlocul cosmetic nu se va răspândi, deoarece are o durabilitate excelentă.

❖ Creion contur- fard

Acest tip de creion îndeplinește două funcții simultan- creează un contur perfect și colorează în totalitate pleoapa. Produsul are o textură moale și o pigmentare intensă, fiind ușor de umbrit. Acesta este disponibil într-o gamă variată de nuanțe, astfel, cu siguranță veți găsi creionul potrivit pentru dvs.

Este foarte important să folosim corect creionul contur pentru a obține un machiaj impecabil și rezistent. Atunci când va fi trasată o linie, acesta va accentua perfect forma ochilor, iar dacă va fi ușor umbrit, atunci va conferi ochilor un aspect seducător. La crearea machiajului, puteți folosi nu doar un singur creion, ci mai multe. De exemplu, combinați un creion kajal și un creion contur- fard, astfel veți putea obține un machiaj frumos fără a fi nevoie să utilizați și farduri de pleoape. Totul depinde de ce fel de rezultat doriți să obțineți.

Ce tip de creion este potrivit pentru începători

Dacă sunteți un începător în arta machiajului, atunci cel mai bine este să folosiți un creion clasic din lemn. Acesta trebuie să fie ascuțit bine, dar nu exagerat, pentru a preveni iritarea pleoapei. Se trasează o linie pe conturul pleoapei. Pentru a urmări cu precizie conturul ochilor, nu trageți o linie solidă, ci trasați de câteva ori, trecând de la colțul interior al ochiului spre exteriorul acestuia.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si