Oferta unica in Romania! Apartamente cu 3 camere la 17.000 de euro. Fiscul vinde proprietatile lui Robert Negoita la jumatate de pret

Fiscul scoate din nou la vanzare apartamentele din Popesti Leordeni ale primarului Sectorului 3, Robert Negoita. Preturile sunt reduse la jumatate, asa ca puteti cumpara un apartament de 3 camere cu 17 mii de euro.

A.L., duminică 30 iulie 2017 , 14:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiscul incearca astfel a recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care Negoita ar fi facut-o statului, cand a vandut peste 1 000 de apartamente fara sa plateasca TVA, potrivit TVR.

Pe 8 august, la ora 10:00, la sediul ANAF Ilfov din Sectorul 3, va avea loc licitatia prin care Fiscul scoate la vanzare 16 apartamente, 2 vile, sute de locuri de parcare si terenuri ale lui Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3. Imobilele sunt in cartierul lui din Popesti Leordeni, langa soseaua de centura. Este deja a treia licitatie.

Locurile de parcare au preturi intre 3 500 si 7 000 de lei.

In ultimii ani, Fiscul a scos la licitatie sute de astfel de apartamente in incercarea de a acoperi paguba produsa de Robert Negoita. El este acuzat si de DNA de evaziune fiscala.

intre 2005 si 2009, a vandut 1 250 de apartamente, ca persoana fizica, ca sa nu plateasca TVA. Prejudiciul ar fi de peste 17 milioane de euro.

Nici fratele primarului, patronul de la Dinamo, Ionut Negoita, nu a scapat de problemele cu Fiscul. in iunie, inspectorii au pus sechestru pe mai multe proprietati ale acestuia din Pipera, in incercarea de a recupera taxe neplatite.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si