Oile romanesti au reusit sa scufunde o nava militara ruseasca. Incidentul a dat frau liberii glumelor pe seama oitelor. Cum se simt acum animalele

De azi expresia: a facut-o de oaie se schimba la 180 de grade. Nici Miorita nu e mai e de jale! Totul datorita unei ciocniri navale de la intrarea in stramtoarea Bosfor, unde oile romanesti au reusit sa scufunde o nava militara ruseasca.

Author: A.L. vineri 28 aprilie 2017 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta a fost inceputul epopeii oilor romanesti si glumelor fara sfasit.

Inventiv se dovedeste romanul cand este sa nu o faca de oaie. Rescrie Miorita si istoria. E distractie cat blana oii netunse in spatiul public.
De la celebrul semnal de ajutor pe mare pana la stema Romaniei, toate sunt subiect de bascalie.

 


Dar sa intelegem mai bine de unde a pornit iuresul.

"Aceasta nava era in aceasta zona in partea de Nord Vest a stramtorii Bosfor. Aici e stramtoarea bosfor. Din cauza cetii, autoritatile spun ca nu s-au vazut un ape alta si a existat aceasta coliziune.

Marinarii rusi de pe vasul militar de recunoastere au fost salvati. In siguranta sunt si membri echipajului de pe cargoul cu oi.  Iar animalele au ajuns de ieri pana azi eroine in povesti distractive.

Si totusi ce s-a intamplat cu oile dupa ce s-au intors in tara?

"Probabil ca animalele vor di descarcate pe rampa in tarcurile special amenajate si o alta nava va prelua aceste animale"

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si