Mămica de 33 de ani Olivia Renga a murit pe 27 iunie, lăsând în urmă trei fete, Neve, Wilkie și Elliot, potrivit Daily Mail.

Citește și: Și-a aruncat copiii pe geam, după care și-a pus capăt zilelor! Bărbatul ar fi clacat după o ceartă cu soția

Olivia a fost amintită de soțul ei, Jos, pe care îl cunoștea din liceu, ca fiind un „suflet frumos” și „un înger luat mult prea devreme de lângă copiii ei”.

"Suntem devastați, încercăm doar să facem lucrurile mai ușoare pentru fetițe”, a spus el.

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

Înainte de a primi un diagnostic atât de grav, Olivia a experimentat stări de greață și disconfort abdominal. Asta se întâmpla la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, iar la început nu a fost „nimic îngrijorător”.

Dar în Ajunul Crăciunului tânăra mămică s-a chinuit cu o durere bruscă și extremă de abdomen și a rămas țintuită la pat pentru mai multe zile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Fiind perioada sărbătorilor, nicio clinică sau farmacie nu era deschisă, așa că Olivia a trebuit să își ducă singură agonia câteva zile înainte de a merge în sfârșit la un medic de familie.

Nu existau semne în rezultatele testelor care să indice un diagnostic grav, iar simptomele ei nu au fost considerate îngrijorătoare, deoarece nu avea antecedente familiale de cancer la ficat.

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

[Sursa foto: Facebook]

Sfârșitul fulgerător al mămicii de 33 de ani

Olivia a cerut o a doua opinie de la un medic generalist care „nu era încrezător” să o trimită acasă, în ciuda faptului că a văzut rezultatele testelor.

Din nefericire, după o nouă serie de teste, a reieșit diagnosticul crunt: cancer hepatic.

Corpul ei era plin de carcinom neuroendocrin cu celule mici și a fost considerat „rar și agresiv”, deoarece se găsește de obicei în plămâni, nu în ficat.

Cuplul din orașul Ballarat „spera la un miracol”, în timp ce Olivia a început un tratament cu chimioterapie, dar, din păcate, lucrul cel mai rău s-a întâmplat, lăsându-l pe Josh ca tată singur cu trei copii.

Cei doi se cunoșteau de când aveau 16 ani, s-au căsătorit în 2016 și au avut prima lor fiică, Neve, în urmă cu patru ani.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024! Experienţe memorabile şi un line-up impresionant în ultima zi a festivalului- radioimpuls.ro

Mesajul transmis de soțul rămas cu trei copii

Născută pe 19 februarie 1991, Olivia a-a stins din viață pe 27 iunie 2024. Mesajul scris de soțul ei este tulburător:

"Cu o mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a unui suflet atât de frumos. Un înger adevărat care ne-a fost luat mult prea devreme. Olivia va fi amintită ca o ființă blândă, ascultătoare, un umăr pe care oricine putea să plângă, o prietena hrănitoare, iubitoare de distracție și mamă a trei copii.

Soției mele, nimic din toate acestea nu mi se pare real, acum îți scriu asta dorindu-mi să fie totul un coșmar. Stânca mea, totul a dispărut. Durerea pe care o simt nu poate fi vindecată decât de tine. Mi-e dor de vocea ta, mi-e dor de discuțiile noastre, de zâmbetul tău, de atingerea ta. Fetelor noastre le vei lipsi mai mult decât pot exprima cuvintele. Știu că ele trei vor fi sub aripa ta pentru tot restul timpului", a scris soțul îndoliat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si