Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa! Soţia lui Andi Moisescu se luptă în instanţă pentru 30 de hectare de teren, care includ o pădure şi o păşune!

Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa, de mai mulţi ani.

Matei Vaihan, luni 28 octombrie 2019 , 13:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa, de mai bine de un deceniu. Soţia lui Andi Moisescu a fost parte într-un proces de retrocedare a unui teren arabil, a unei bucăți de pădure și a unei pășuni, pe care familia să le-a deținut în comuna Căuaş, din județul Satu-Mare. Judecata s-a întins din 2007 până în 2013, timp în care tatăl Oliviei a decedat, ea și mama sa devenind moștenitoare ale părților care i se cuveneau acestuia. (vezi cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer)

Citeste si: O bloggeriță îi face praf pe Andi Moisescu și Micutzu! „Am c&#*e mai mari decât amândoi la un loc!” Ce a putut să spună despre Olivia Steer

Citeste si: Andi Moisescu și Olivia Steer, prinși de furtună în Grecia! Prezentatorul a postat imagini de după dezastrul natural

Citeste si: Stră-străbunicul Oliviei Steer a fost deputat, director de bancă şi are statuie în oraşul natal: „A fost un bărbat adevărat”

Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa: “Dispune reconstituirea dreptului de proprietate" 

“Dispune reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune; dispune punerea în posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune și pe un alt amplasament cu privire la suprafața de 25,8 ha teren arabil sau, dacă nu este posibilă restituirea în natură a terenului arabil, să li se acorde despăgubiri”, se arată în verdictul dat în 2013 de Judecătoria Carei.

Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa. Nu a fost stabilit primul termen al procesului 

Olivia Steer şi mama ei nu au intrat în posesia integrală a terenului. Dovada este că, pe 4 octombrie 2019, la Judecătoria Carei a fost înregistrat un dosar al cărui obiect este „fond funciar”. Olivia Steer figurează ca petent, în timp ce intimaţi sunt “Comisia judeţeană Satu-Mare pentru aplicarea legii fondului funciar” şi "Comisia locală Căuaş pentru aplicarea l.18/1991”. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen al procesului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si