Olt. O ambulanţă care se deplasa la un pacient care avea nevoie de dializă a rămas înzăpezită pe un drum judeţean

O ambulanţă care se deplasa din judeţul Teleorman către un pacient care are nevoie de dializă, din judeţul Olt, a rămas înzăpezită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul judeţean care leagă localităţile Mihăeşti şi Seaca. Autospeciala a fost deblocată după aproximativ o jumătate de oră.

E. V., sâmbătă 15 decembrie 2018 , 10:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O ambulanţă care se deplasa din judeţul Teleorman către un pacient care are nevoie de dializă, din judeţul Olt, a rămas înzăpezită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul judeţean care leagă localităţile

Mihăeşti şi Seaca. Autospeciala a fost deblocată după aproximativ o jumătate de oră.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, în jurul orei 4.00, o ambulanţă care se deplasa din judeţul Teleorman către un pacient care necesita dializă din comuna Seaca, judeţul Olt, a rămas blocată din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, pe drumul judeţean 679, între localităţile Mihăeşti şi Seaca.

Olt. O ambulanţă care se deplasa la un pacient care avea nevoie de dializă a rămas înzăpezită pe un drum judeţean

Acolo s-au deplasat un utilaj al societăţii care se ocupă cu deszăpezirea drumului respectiv şi un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Seaca. Ambulanţa a fost deblocată după aproximativ 30 de minute şi însoţită de un utilaj până la pacient, care urma să fie transportat către un spital din Bucureşti pentru dializă.

Reprezentanţii ISU Olt mai spun că, în jurul orei 7.00, echipajul SMURD Vişina a intervenit în comuna Obârşia la un accident rutier.

La sosirea echipajului, autoturismul a fost găsit în şanţul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei persoane, fără urme vizibile de traumă, care au refuzat transportul la spital.

Olt. O ambulanţă care se deplasa la un pacient care avea nevoie de dializă a rămas înzăpezită pe un drum judeţean

Judeţul Olt se află, sâmbătă, în intervalul 8.00-10.00, sub incidenţa unei atenţionări Cod galben de fenomene meteo imediate.

Meteorologii anunţă rafale de vânt care pot atinge 55-65 de kilometri pe oră.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile din judeţ, la această oră se circulă, în condiţii de iarnă, pe toate drumurile naţionale şi judeţene care tranzitează judeţul Olt.

sursa foto: Olt alert 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si