Omagiu bizar pentru Dan Condrea! O tanara si-a facut selfie cu pisica, la copacul in care patronul HexiPharma si-a strivit masina!

Lucia Jipa, o tanara interpreta din Buzau, i-a adus un omagiu bizar lui Dan Condrea, fostul sef de la HexiPharma.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin luni 05 iunie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lucia a vizitat locul in care Dan Condrea si-a pierdut viata si si-a facut un selfie cu copacul de care masina omului de afaceri s-a strivit cu mai bine de un an in urma. In imagine apare si pisica cantaretei, pe care aceasta a asezat-o chiar la tulpina pomului cu pricina.

Fotografia a fost realizata la exact un an de la moartea lui Condrea.

Lucia, care este in prezent studenta la Facultatea de Litere si Stiinte din Ploiesti, a devenit fascinata de cazul „Dan Condrea”, dupa ce, in urma cu un an, a vizitat locul in care acesta a murit. Interpreta a povestit ulterior ca momentul a fost unul cu o incarcatura emotionala uriasa si ca timp de aproape doua ore nu s-a putut misca de acolo. La un moment dat, ea a scos telefonul si a pus muzica rock, un gen pe care Condrea il iubea si care ii este si ei pe plac. Cateva momente mai tarziu, Lucia avea sa scrie o poezie dedicata lui Condrea, chiar la fata locului. Acum, la a doua venire, Lucia si-a exprimat convingerea ca Dan Condrea traieste si ca barbatul din masina care s-a rasturnat nu era el.


Cu cateva zile in urma, Iulia a initiat prima comunitate online dedicata lui Dan Condrea, pe un celebru site de socializare.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si