Lucia a vizitat locul in care Dan Condrea si-a pierdut viata si si-a facut un selfie cu copacul de care masina omului de afaceri s-a strivit cu mai bine de un an in urma. In imagine apare si pisica cantaretei, pe care aceasta a asezat-o chiar la tulpina pomului cu pricina. Fotografia a fost realizata la exact un an de la moartea lui Condrea.

Lucia,

care este in prezent studenta la Facultatea de Litere si Stiinte din Ploiesti, a devenit fascinata de cazul „Dan Condrea”, dupa ce, in urma cu un an, a vizitat locul in care acesta a murit. Interpreta a povestit ulterior ca momentul a fost unul cu o incarcatura emotionala uriasa si ca timp de aproape doua ore nu s-a putut misca de acolo. La un moment dat, ea a scos telefonul si a pus muzica rock, un gen pe care Condrea il iubea si care ii este si ei pe plac. Cateva momente mai tarziu, Lucia avea sa scrie o poezie dedicata lui Condrea, chiar la fata locului. Acum, la a doua venire, Lucia si-a exprimat convingerea ca Dan Condrea traieste si ca barbatul din masina care s-a rasturnat nu era el.

Cu cateva zile in urma, Iulia a initiat prima comunitate online dedicata lui Dan Condrea, pe un celebru site de socializare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si