Marți, 15 ianuarie, în ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Jandarmeria Română a publicat pe contul oficial de Facebook un videoclip în care trei angajați se plimbă prin pădure și încep să vorbească despre poet.

Imediat una dintre tinerele jandarmerițe începe să cânte o parte din melodia "Eminescu", cunoscută în interpretarea Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici.

"Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni frumoși și pe Eminescu în gând", este mesajul care însoțește videoclipul de pe Facebook.

Clipul nu a avut efectul scontat, ci din contră a stârnit numeroase comentarii negative. Iată unele dintre cele mai spumoase comentarii:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"pe lângă stâlpii fără soț/adesea ai trecut/te-au bătut jandarmii toți/de nu te-am cunoscut"

"O, ramai, ramai in duba/ Te lovesc asa de mult"

"nu credeam să-nvăţ/a mă gaza vreodată"

"-ce te legeni, hipstere,/cu luminițe și pe vânt/ia, că te pun la pământ lol"

"O vede azi, o vede mâini,/Astfel dorinţa-i gata;/Ii da la cap si la plamini,/De cade lata fată/Cum ea pe coate-şi răzima/Dureri pulsand in tâmple,/De gazul lui si inima/Şi sufletu-i se

împle."

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si