Omagiul adus de Jandarmerie poetului Mihai Eminescu, val de ironii

Marți, 15 ianuarie, în ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Jandarmeria Română a publicat pe contul oficial de Facebook un videoclip în care trei angajați se plimbă prin pădure și încep să vorbească despre poet.

Author: E. V. marți 15 ianuarie 2019 , 20:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marți, 15 ianuarie, în ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Jandarmeria Română a publicat pe contul oficial de Facebook un videoclip în care trei angajați se plimbă prin pădure și încep să vorbească despre poet.

Imediat una dintre tinerele jandarmerițe începe să cânte o parte din melodia "Eminescu", cunoscută în interpretarea Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici.

"Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni

frumoși și pe Eminescu în gând", este mesajul care însoțește videoclipul de pe Facebook.

Clipul nu a avut efectul scontat, ci din contră a stârnit numeroase comentarii negative. Iată unele dintre cele mai spumoase comentarii:

"pe lângă stâlpii fără soț/adesea ai trecut/te-au bătut jandarmii toți/de nu te-am cunoscut"

"O, ramai, ramai in duba/ Te lovesc asa de mult"

"nu credeam să-nvăţ/a mă gaza vreodată"

"-ce te legeni, hipstere,/cu luminițe și pe vânt/ia, că te pun la pământ lol"

"O vede azi, o vede mâini,/Astfel dorinţa-i gata;/Ii da la cap si la plamini,/De cade lata fată/Cum ea pe coate-şi răzima/Dureri pulsand in tâmple,/De gazul lui si inima/Şi sufletu-i se împle."

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Bilanț coronavirus 24 iunie 2021:  Au fost confirmate 68 de cazuri noi în ultimele 24... Bilanț coronavirus 24 iunie 2021: Au fost confirmate 68 de cazuri noi în ultimele 24 pe ore. Câte persoane au murit?
spotmedia.ro
Palma Comisiei de la Veneția. Când te comporți ca USL Palma Comisiei de la Veneția. Când te comporți ca USL
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
b1.ro
Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare! Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!
infoactual.ro
De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume! De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si