Omar Hayssam, lasat fara o casa de catre unul dintre jurnalistii rapiti in Irak! Ovidiu Ohanesian are de incasat 2 milioane euro de la sirian

Omar Hayssam trebuie sa-i plateasca jurnalistului Ovidiu Ohanesian despagubiri de 2 milioane euro in cazul rapirii din Irak.

Radu Constantin, joi 09 august 2018 , 07:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Omar Hayssam, considerat „orchestratorul” rapirii jurnalistilor romani in Irak, a ramas deja fara un imobil pe care un executor judecatoresc l-a scos la licitatie ca urmare a solicitarii lui Ohanesian. Incuviintarea executarii silite a venit in luna ianuarie a acestui an de la Judecatoria Sectorului 2, insa in aceeasi decizie magistratii au respins solicitarea pentru un alt imobil din acelasi sector.

In luna mai, aceiasi judecatori au respins din nou cererea executorului judecatoresc pentru cel de-al doilea imobil, insa Ohanesian a facut apel, acesta urmand sa fie judecat in septembrie. 

Ovidiu Ohanesian a castigat in urma cu multi ani procesul prin care Omar Hayssam este obligat sa-i plateasca acestuia despagubiri de 2 milioane euro. In 2009, Ohanesian castiga definitiv un alt proces impotriva Statului Roman, pe motiv ca autoritatile refuzasera sa puna sechestru pe bunurile sirianului, iar acest lucru nu-i permitea sa intre in posesia despagubirilor. De atunci, lucrurile au trenat, iar dupa 9 ani, Ohanesian inca se lupta in tribunal pentru banii pe care Hayssam ii datoreaza.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si