Abul Bajandar, bărbatul de 28 de ani din Bangladesh, a devenit cunoscut în lumea întreagă din cauza afecțiunii genetice de care suferă. De-a lungul timpului, brațele acestuia au crescut asemeni scoarței copacilor.

Citeste si: Povestea dramatică a celei mai slabe femei din lume. La 39 de ani cântărea numai 25 de kilograme

Deși a suferit 24 de operații chirurgicale și după ce în 2016 medicii i-au spus bărbatului că s-a vindecat, coșmarul a revenit.

Boala lui Abul a recidivat și acum bărbatul se luptă cu verucile care-i fac trupul să semene cu scoarța unui copac.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Potrivit specialiștilor, boala este foarte gravă și extrem de rară. Numai 12 oameni din întreaga lume suferă de această afecțiune.

Medicii au reușit să îi îndepărteze aproximativ 5 kilograme din veruci, însă, după doi ani, timp în care bărbatul s-a putut bucura de o viață normală, mâinile și picioarele au început să se acopere din nou cu „scoarță”.

"Este un caz extrem de complicat. Începusem să înregistrăm progrese, dar Abul a plecat de la spital. L-am chemat înapoi de nenumarate ori, dar nu a vrut să revina la tratament.

Zilele astea, a venit la spital adus de mama lui, dar s-a întors prea târziu. Ar fi trebuit să revină acum 6 luni!", a spus dr. Samanta Lal Sen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si