Colegiul Medicilor din Suceava a depus o plângere la Poliție împotriva unui coafor din oraș pe motiv că acolo s-ar face operații estetice, fără să existe nicio unitate medicală înregistrată sau vreau medic care să realizeze aceste operații.

Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava, dr. Sorin Hancu, a declarat, la Antena3, ca a sesizat Politia pentru a ancheta aceste fapte pe care le considera "complet ilegale".

"Am sesizat Politia care este in masura sa ancheteze astfel de practici complet ilegale. Nu avem niciun nume, dar trebuia sa se inregistreze ca si clinica, unitate medicala privata si locatia unde isi desfasoara activitatea, dar nu avem nimic de acest fel. Ei spun pe Internet ca sunt clinica numarul 1 in estetica din Bucuresti, nu avem un nume, nimic. Am auzit ca se desfasoara (activitatea medicala- n.r.) intr-un coafor. Noi nu avem treaba, asta ancheteaza Politia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Noi vrem numai sa fie in deplina legalitate, pentru ca astfel de practici, in spatii complet necorespunzatoare pot fi un real pericol pentru sanatate.

Se pot transmite boli foarte grave, cum este SIDA, hepatita C sau infectii, ori Colegiul Medicilor are aceasta obligatie, de a veghea la buna desfasurare a actului medical, atat in privinta medicilor, cat si a locatiilor in care acestia isi desfasoara activitatea", a declarat dr. Hancu.

În acest caz se fac cercetări, după ce în oraș au apărut mai multe afișe prin care se anunță că în perioada următoare se vor face consultații estetice.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu a mai declarat că intervențiile nu s-au făcut, acestea erau doar programate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si