Operatiunea de salvare s-a incheiat! Toti cei 12 baieti si antrenorul lor au fost scosi din grota din Thailanda unde au fost captivi timp de 17 zile!

Toti cei 12 baieti curajosi si antrenorul lor, a trebuit sa inoate prin pasajele inundate cu apa plina de noroi din pestera in care au fost captivi 17 zile, iar acum sunt in siguranta, datorita scafandrilor profesionisti care au fost adevarati eroi in operatiunea de salvare.

L. S., marți 10 iulie 2018 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Toti cei 12 baieti si antrenorul lor, au fost scosi la suprafata si sunt in siguranta, dupa ce au fost captivi 17 zile intr-o grota din pestera din Thailanda, inundata in urma ploilor musonice. Cosmarul copiilor s-a incheiat, iar ei au dat dovada de mult curaj, cand au fost ghidati de cate doi scafandri, in drumul lor de cateva ore prin pasajele inundate si pline de noroi ale pesterii.

Unul dintre copii a fost dus la spital cu elicopterul, iar ultimul baiat scos din pestera, a fost dus cu o ambulanta, la acelasi spital, unde va primi ingrijirile medicale necesare. In Chiang Rai este sarbatoare, dupa ce ultimii patru baieti si antrenorul lor, au fost salvati. Interventiile militarilor si ale scafandrilor au fost adevarate acte de eroism, fara de care baietii nu ar fi putut sa fie salvati in trei zile si adusi in siguranta la suprafata.

sursa: thesun.co.uk

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si