Detașamentul Satu Mare a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un bloc din Satu Mare.

Citește și: Incendiu puternic în Capitală: zeci de oameni au fost evacuați

Opt persoane au fost evacuate, aflate în șase apartamente, nefiind înregistrate victime. Incendiul a fost stins, iar pompierii urmează să stabilească sursa care a dus la izbucnirea acestuia.

Citește și: 29 de persoane au murit într-un incendiu la un spital din Beijing

Incendiu puternic în Capitală: zeci de oameni au fost evacuați

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Zeci de oameni au fost evacuați, iar șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii au sunat la 112 în momentul în care s-au trezit cu  apartamentele pline de fum. Zeci de persoane au ieșit pe stradă panicate. 

”Ni s-a spus să ieșim afară. Ne-au scos pentru că nu se putea respira. Nu știm nimic... Eu dormeam și ne-am trezit cu casa plină de fum!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește și:  Cel puţin o persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce o parcare supraetajată s-a prăbuşit în Manhattan

A venit poliția la noi, că ne intoxicam... Tot fumul a intrat pe aerisire și nu puteai respira. Incendiul ar fi pornit ori de la candelă ori de la un  scurtcircuit.

La oameni nu era nimeni în apartament, și nu știm ce s-a întâmplat. Nu a

fost nicio țigară. Poate de la vreo lumânare, ceva. Nu știm sigur”,   au spus martorii.

Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit celor de la ISU, 13 persoane au fost evacuate, dintre care șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și:  VIDEO- Un autocar a luat foc, iar 40 de persoane au fost evacuate

”În urmă incendiului au fost evacuate un număr de 13 persoane, dintre care șapte au necesitate îngrijiri medicale. Printre aceste persoane care au necesitat îngrijiri medicale se aflau și doi minori”,   se arată în comunicatul celor de la ISU București-Ilfov.

Citește și:  VIDEO- Un fastfood din Constanța a luat foc. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje

Incendiul a izbucnit într-un apartament în care locuia o femeie, împreună cu fiul în vârstă de 20 de ani. Din fericire, cei doi nu erau acasă în momentul în care incendiul a izbucnit.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si