Opulenta si lux nesimtit, in post! Seful bisericii si-a serbat ziua intr-un mare stil. Masini de lux, restaurant de 5 stele si fanfara militara!

Masini de lux, restaurant privat de 5 stele si fanfara militara! Totul pentru un preot care si-a serbat ziua de nastere in post! Dupa 2 zile, a venit randul sefului sau, mai-marele bisericii de peste Prut. Credeti ca s-a lasat mai prejos? Nici vorba! Unul dintre preoti a explicat belsugul si mai ales caii putere din parcare intr-un mod inedit.

Author: A.L. vineri 18 august 2017 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ce se intampla in spatele paznicilor care fac tot posibilul sa-i indeparteze pe jurnalisti? Ei bine, intr-un restaurant de lux se desfasoara o petrecere care ar fi trebuit sa ramana secreta. In primul rand, peste Prut inca e postul Adormirii Maicii Domnului!

Mai marele unei manastiri implineste 50 de ani. Asa ca a chemat  peste 100 de preoti si s-a trezut cu un alai de... masini de lux. Fanfara i-a intampinat pe invitati, printre care se afla inclusiv ministrul de interne. Ce spun regulile bisericesti despre petrecerile in post?

"Zice ca... Indeobste... La Sfintii Parinti asa se spune: cei se se bucura, sa se veseleasca in Domnul! Cel ce traieste sa traiasca in Dumnezeu, si cel ce moare moare pentru Dumnezeu!"

Asadar, cei care traiesc au vrut sa simta asta.

Vedeti masinile care par scoase la o parada a luxului? Exista o explicatie pentru modul in care au ajuns in posesia unor preoti!

"Eu am masina. Ce, am luat-o din a mea (n.r. leafa)? Eu nu am leafa, n-am nimic! Tot cunoscuti, tot prieteni m-au ajutat! N-am luat din solda mea personala. Tot oamenii care ma stimeaza foarte mult m-au ajutat si mi-am luat masina!"

Aceste imagini cu masini care mai de care mai scumpe sunt legate de un alt preot de la Chisinau.

Chiar seful bisericii de peste Prut. Astazi a serbat implinirea a 65 de ani.

Presedintele Republicii Moldova a spus prezent si a sustinut un discurs!

Reporterii de la Chisinau au calculat ca un angajat obisnuit trebuie sa economisceasca salariul cam 10 ani pentru a-si putea cumpara una dintre cele mai ieftine masini filmate la petrecerile preotesti!
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si