VIDEO - Oradea, un oraș de poveste. Imagini superbe cu unul dintre cele mai frumoase orașe din România

Oradea este unul dintre cele mai frumoase orașe din România! În 2019, orașul a fost vizitat de 230.000 de turiști. Are un potențial uriaș! Iată câteva imagini superbe din Oradea!

Author: Mircea Pop miercuri 22 iulie 2020 , 17:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Oradea este municipiul de reședință al județului Bihor, Crișana, România. Se află în vestul României, pe râul Crișul Repede, în imediata apropiere a frontierei cu Ungaria. În ultimii ani, a atras din ce în ce mai mulți turiști.

În acest moment, orașul se află pe lista celor mai sigure destinații europene.

Oradea, într-un top european al destinațiilor

Orașul Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene ale anului de către Asociația European Best Destinations. Este al doilea din România la această categorie, după Sibiu.

Citeste si: EXCLUSIV VIDEO| Destinația anului 2020 în România: Locul cu peisaje superbe și oameni ospitalieri

Motivul pentru care Oradea a fost inclusă în topul celor mai sigure destinații europene îl reprezintă măsurile de prevenție a răspândirii infecției cu COVID-19 luate la nivelul orașului.

Printre acestea se numără desemnarea unui spital dedicat luptei împotriva COVID-19, care deservește exclusiv cazurile confirmate sau suspecte de infectare cu noul coronavirus, realizarea de teste real time PCR și cele de tip pooling pentru depistarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus, dezvoltarea unui protocol cu măsuri de siguranță și proceduri de urmat în situații de urgență, pentru unitățile HoReCa.

Citeste si: VIDEO| Litoralul românesc, un lux. Suma fabuloasă pe care o poți cheltui într-o zi la Mamaia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si