Orban: Condamn public atitudinea iresponsabilă a liderilor politici

Premierul Ludovic Orban a condamnat public atitudinea iresponsabilă a liderilor politici din zona opoziţiei, în special cei de la PSD şi de la Pro România, care ar fi instigat cetăţenii să nu respecte regulile pentru prevenirea infectării şi răspândirii Covid-19 şi care au avut demersuri pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei.

Author: M.A. vineri 26 iunie 2020 , 12:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici, în special din zona opoziţiei, PSD, Pro România, care au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei.

Citeste si: Anunț de ultim moment făcut de ministrul Afacerilor Interne

În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români, pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei”, a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Sălaj.  

Citeste si: Raed Arafat, avertisment după explozia cazurilor de coronavirus: ”Vom avea probleme serioase”

Întrebat cum vor arăta măsurile de relaxare din 1 iulie, Ludovic Orban a răspuns: “Nu vă pot da un răspuns în momentul de faţă. Am avut un plan de relaxare, toate măsurile au fost adoptate în etape din 15 în 15 zile pe baza evaluării riscului epidemiologic şi în funcţie de evoluţia epidemiei.

Trebuie să vedem evoluţia epidemiei, ieri a apărut un număr de cazuri îngrijorător, trebuie să vedem evoluţia şi în funcţie de această evoluţie vom lua toate deciziile”. 

Citeste si: Alertă în ALDE! Un deputat a fost confirmat cu coronavirus

El a spus că autorităţile au gestionat bine criza cauzată de pandemie, limitând numărul de infectări şi îi îndeamnă pe români să respecte regulile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si