Întrebat cum comentează că unii dintre miniştri au primit aviz pozitiv la a doua audiere în Parlament, după ce la prima au primit aviz negativ, premierul în exerciţiu a spus că este ”surprins foarte plăcut”.

Citeste si: VIDEO| Mărturiile șocante ale pacienților cu coronavirus: ”Nu a venit nimeni. Nu mi-au dat nicio pastilă”

Orban: Sunt surprins foarte plăcut de prestaţia din ce în ce mai bună a miniştrilor din Cabinetul pe care îl conduc

”Vă mărturisesc că sunt surprins foarte plăcut de prestaţia din ce în ce mai bună a miniştrilor din Cabinetul pe care îl conduc. Poate aceste audieri, confruntarea cu comisii de specialitate şi cu parlamentari foarte incomozi, multele întrebări încuietoare care le-au fost pregătite şi care i-au pus în faţa unor răspunsuri pe care trebuia să le furnizeze, profunda cunoaştere a problematicii din domeniul dobândit într-un timp destul de scurt, a crescut calitatea prestaţiilor şi chiar vă spun că mulţi din cei care au votat pentru, au votat pentru că aşa au considerat, au fost mulţumiţi de calitatea prestaţiei miniştrilor”, a declarat Orban.

Citeste si: Fost șef din Ministerul de Interne, trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Orban: Sunt surprins foarte plăcut de prestaţia din ce în ce mai bună a miniştrilor

Citeste si: Ugur Yesil, CEO Kanal D, și Fatih Salis, Director Știri și Producții Interne Kanal D, premiați de publicația ”Hayat”

Ludovic Orban a participat, joi seară, la o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii austriece de afaceri din România.

Citeste si: Catalin s-a contrat cu Sergio! A intervenit pentru prietenul lui, Turcu: "Nu esti sanatos la cap? O cam cauti"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si