Orban anunţă că se vor aloca bani pentru achiziţionarea de tablete pentru elevi

Premierul Ludovic Orban anunţă că bani din Fondul de Rezervă al Guvernului vor fi alocaţi pentru achiziţionarea de tablete pentru elevii care nu au acces la tehnologie pentru a face cursuri online, dar şi pentru asigurarea de măşti de protecţie categoriilor sociale considerate vulnerabile, care intră sub incidenţa legilor privind venitul minim garantat.

Author: G.B. joi 07 mai 2020 , 20:05

Orban anunţă că se vor aloca bani pentru achiziţionarea de tablete pentru elevi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ludovic Orban a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că din Fondul de Rezervă al Guvernului vor fi alocate sume pentru cumpărarea de tablete care vor fi distribuite elevilor care nu pot face cursuri online din cauza lipsei mijloacelor tehnice.

Tot din Fondul de Rezervă al Executivului, cheltuelile necesare pentru distribuirea de măşti categoriilor sociale vulnerabile, care au venitul minim garantat.

Orban anunţă că se vor aloca bani pentru achiziţionarea de tablete pentru elevi

Orban anunţă că se vor aloca bani pentru achiziţionarea de tablete pentru elevi


Primul ministru a precizat că Ministerul Sănătăţii, INSP şi alte instituţii, precum ITM, vor finaliza elaborarea setului de reguli ce vor trebui respectate în fiecare domeniu economic pentru care se vor ridica restricţiile: transport public, comerţ, activitatea din centrele de înfrumuseţare, cabinete stomatologice, spaţiile de birouri din instituţii publice şi companii private.

Citeste si: Orban: „Sfârşitul lunii septembrie- începutul lunii octombrie ar putea fi o dată bună de organizare a alegerilor”

Citeste si: Klaus Iohannis: "Aceste sancţiuni au fost utile pentru a împiedica răspândirea virusului"

Citeste si: Este BREAKING NEWS! Armata rusă îşi începe retragerea

"Va trebui să le aducem în formă finală şi vreau să facem dezbatere publică astfel încât înainte de a le adopta să primim punctele de vedere ale angajatorilor, ale persoanelor astfel încât să luăm cele mai bune măsuri care să protejeze angajaţii la locul de muncă”, a afirmat premierul.

Orban s-a arătat impresionat de măsurile luate de operatorii din industria auto pentru protecţia salariaţilor, dar şi de încrederea cu care angajaţii acestor companii vin la locul de muncă.

Citeste si: 17 decese provocate de coronavirus au fost confirmate azi! Bilanțul în România


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si