Ordonanta de abrogare a fost publicata in Monitorul Oficial

Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

duminică 05 februarie 2017 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE: Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial, informewaza Digi24.

Totodata, a fost aprobat si memorandumul prin care sunt declasificate stenogramele sedintelor de Guvern prin care au fost modificate codurile in anul 2016 si 2017.Prin aprobarea unui memorandum vor putea fi date publicitatii stenogramele sedintei din 18 mai 2016 cand guvernul Ciolos a modificat cele doua coduri si a sedintei in care guvernul Grindeanu a facut acelasi lucru pe 31 ianuarie.

In ceea ce-l priveste pe ministrul Justitiei Florin Iordache, surse guvernamentale au declarat ca premierul Sorin Grindeanu i-a solicitat sa-si faca o evaluare a activitatii si a ministerului pe care il conduce de la preluarea mandatului.

Surse guvernamentale declarau pentru News.ro, anterior sedintei, ca Guvernul ia in calcul anularea OUG. De asemenea, dupa sedinta speciala a Cabinetului se astepta si un anunt legat de plecarea ministrului Justitiei Florin Iordache din Executiv, mai ales ca, in urma cu o zi, premierul Sorin Grindeanu a spus ca acesta trebuie sa isi asume consecintele pentru faptul ca argumentele Guvernului pentru OUG 13/2017 nu au fost bine comunicate.

Sursa: News.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si