Ordonanța militară 4. Toate blocurile trebuie să aibă la intrare dispozitive cu dezinfectant

Ordonanța militară 4. Autoritățile administrației publice locale trebuie să asigure montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările în blocuri.

R.B., luni 30 martie 2020 , 07:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune. Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020”, prevede textul Ordonanței militare 4.

Citeste si: Spania adoptă restricţii mai dure pentru a ţine sub control răspândirea coronavirusului

Preţurile la energie electrică, termică, gaze naturale, apă, carburanţi, nu mai pot fi majorate mai mult de preţul practicat astăzi, a anunţat duminică ministrul de Interne Marcel Vela, precizând că preţurile pot să scadă.

Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13, a mai declarat, ministrul de Interne, care a anunţat duminică noi măsuri ”dure” în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că este greu momentul prin care trecem.

Citeste si: Numărul deceselor provocate de coronavirus ar putea creşte în SUA la 200.000

Ministrul a adăugat că aceia care nu respectă carantina vor fi reintroduşi în carantină şi vor plăti costul cazări. De asemenea, în blocuri vor fi amplasate dispozitive cu soluţii dezinfectante.

Citeste si: Cine era tanara de 27 de ani din Botosani care a murit de coronavirus

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si