Otrava la robinet! Ce s-a gasit in apa potabila dintr-o localitate damboviteana!

Apa furnizata populatiei din comuna Finta, judetul Dambovita, a fost depistata avand neconformitati la parametrii "clor rezidual liber'', "clor rezidual liber %'' si parametrii microbiologici ''E.Coli'' si ''Bacterii coliforme'', iar compania de Apa Targoviste Dambovita a decis sistarea livrarii catre populatie. Intregul sistem de captare, inmagazinare si distribuire va fi spalat si igienizat, operatiunea durand aproximativ cinci zile. La ultimul recensamant al populatiei, comuna figura cu peste 4.600 de locuitori.

Author: G. S. sâmbătă 12 mai 2018 , 10:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Compania de Apa Targoviste Dambovita sisteaza livrarea apei catre populatie in comuna Finta deoarece, in urma efectuarii monitorizarii suplimentare a calitatii apei, s-au identificat neconformitati la parametrii indicatori «clor rezidual liber», «clor rezidual liber %» si parametrii microbiologici «E.Coli» si «Bacterii coliforme» la consumatorii de la care s-au prelevat probe de apa in satele Gheboaia si Finta Mare", a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.

Spalarea si igienizarea intregului sistem de captare, inmagazinare si distribuire a apei potabile va dura aproximativ 5 zile, perioada in care Compania de Apa Targoviste Dambovita va asigura necesarul

de apa cetatenilor afectati prin autocisternele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita si ale CATD, amplasate la sediul Primariei Finta.

Compania recomanda locuitorilor sa nu foloseasca apa in scop potabil imediat dupa reluarea furnizarii. Preventiv, pana la primirea buletinului de analize microbiologice (72 de ore), se recomanda fierberea apei utilizate in scop potabil timp de 10 minute.

La ultimul recensamant al populatiei, comuna Finta din judetul Dambovita figureaza cu peste 4.600 de locuitori.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ANUNT ingrijorator pentru romani! Ce spune Alexandru Rafila despre varful valului 4 al... ANUNT ingrijorator pentru romani! Ce spune Alexandru Rafila despre varful valului 4 al pandemiei de COVID-19 in Romania! "Cateva mii de cazuri pe zi vor fi"
spotmedia.ro
Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
b1.ro
Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo,... Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si