Ultimul mesaj cutremurător al lui Ovidiu Danci. Dansatorul s-a stins la doar 39 de ani

Ovidiu Danci a murit. Dansatorul a pierdut lupta cu leucemia la doar 39 de ani. Iată ce mesaj plin de optimism a postat în urmă cu două săptămâni.

Author: R.B. luni 15 iunie 2020 , 15:40

Ovidiu Danci a murit
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ovidiu Danci a murit. Cu câteva zile înainte să fie internat, balerinul a scris pe o rețea socială un mesaj plin de optimism, însoțit de o fotografie cu el.

”O cafea bună poate să-ți însenineze ziua, este important să trăiești în prezent”, acesta este ultimul mesaj postat de Danci.

Fusese diagnosticat recent cu o boală foarte gravă

Duminică seara a plecat la cer dansatorul Ovidiu Danci. Acesta fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave și se afla în spital de săptămâna trecută.

Citeste si: Doliu la Bollywood. Un celebru actor indian a fost găsit spânzurat. Avea 34 de ani

Ovidiu Danci a murit

Ovidiu Danci a murit. Dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi și purta numele, Ovidiu Danci, a plecat duminică seara să danseze cu îngerii. Acesta avea 39 de ani și fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie.

Ovidiu Danci a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița joia trecută, fiind la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat, însă în ultimele zile.

”Sufletul școlii noastre de balet a plecat să danseze cu îngerii”

Ovidiu Danci a murit. „Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi, avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii românești. A murit Gigi Marga

Ovidiu Danci a murit

Ovidiu Danci a studiat dansul încă de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Stroia. Ulterior a fost admis la Liceul de Arte Octav Băncilă, fiind angajat imediat după absolvire la Teatrul Oleg Danosvki din Constanța, cu care a și mers în turneu în întreaga Europa. Acesta a primit o bursă la Academia de Balet din Munchen, numărându-se printre puținii români care a terminat academia ca bursier.

A făcut roluri de neuitat!

Ovidiu Danci a jucat în mai multe seriale românești, având printre altele și rolul primului travestit dintr-un serial românesc.

Citeste si: Doliu în presa din România! O cunoscută jurnalistă a pierdut lupta cu viața

Ovidiu Danci a murit. O școală de balet în orașul său natal era visul său, pe care a reușit să îl pună în practică la finalul anului 2017.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si