Prințul Mihai Dimitrie Sturdza se întoarce acasă. Ultimul său drum îl aduce la Iași, după cum i-a fost dorința

Prințul Mihai Dimitrie Sturdza se întoarce acasă. Ultimul său drum îl aduce la Iași, după cum i-a fost dorința.

R.B., luni 15 iunie 2020 , 14:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”În aceste vremuri încercate, cei care reușesc să ajungă la Iași, își vor putea lua rămas bun sâmbătă, 20 iunie 2020, cu începere de la 9:30 dimineața, la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Iași, unde va fi depus trupul neînsuflețit al Prințului Mihai D. Sturdza. Slujba de înmormântare va începe la orele 11. Mihai D. Sturdza se va odihni în cavoul familiei din cimitirul Eternitatea.

Citeste si: Doliu în presă din România. O cunoscută jurnalistă a murit la 52 de ani

Funeraliile se vor desfășura în condiții speciale, adaptate vremurilor pe care le traversăm. Va fi respectată distanța socială și recomandăm tuturor celor prezenți să poarte mască de protecție.

Familia Prințului Sturdza are o rugăminte pentru cei care vor veni să-i aducă un ultim omagiu: în loc de flori, să direcționeze mai degrabă bugetul pentru această cheltuială către cei aflați în nevoie. Un exemplu este Asociația „Glasul Vieții” care se ocupă de susținerea copiilor defavorizați (conturile Asociației sunt:  Banca Transilvania - RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei), RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro), RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire) - Cod Swift BTRLRO 22”, anunță familia.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii românești. A murit Gigi Marga

Prințul Sturdza a murit la Paris, la vârsta de 85 de ani. Istoric de vocaţie, a semnat opere impresionante, acoperind domenii precum heraldica, genealogia, istoria familiilor nobiliare din sud-estul Europei, statutul internaţional al Ţărilor Române, relaţiile româno-ruse și istoria culturii.

Citeste si: A murit părintele Serafim Caiea, starețul Mănăstirii Negru Vodă! Avea 42 de ani


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriza de proportii in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Ce se va intampla cu... Surpriza de proportii in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Ce se va intampla cu Georgiana! Daniel Pavel a facut anuntul incredibil!
demamici.ro
A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să... A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să trăiască! Poveste relatată de „mămica unui copil malformat” | Demamici.ro
b1.ro
Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o,... Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo
monitorulcj.ro
VIDEO. Un șofer INCONȘTIENT a fost la un pas să producă o tragedie în timp ce mergea pe... VIDEO. Un șofer INCONȘTIENT a fost la un pas să producă o tragedie în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Gilău - Turda
infoactual.ro
Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum” Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
infoactual.ro
Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si