Ovidiu Ioanițoaia a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în urmă cu două zile. Bărbatul a ajuns de urgență la un spital din Constanța. Recent, jurnalistul a fost transferat la Spitalul Universitar din București.

Citește si: Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal

Comentatorul, în vârstă de 77 de ani, trece prin momente grele.

Sâmbătă seara acesta s-a simțit rău în timp ce se uita la meci la televizor. Atunci, soția sa a decis să meargă de urgență la Spital, ei aflându-se în vacanță în Bulgaria.

Cum se simte Ovidiu Ioanițoaia

Pentru că cel mai apropiat spital era cel din Constanța, jurnalistul a fost dus acolo. Imediat i s-au făcut investigații și s-a aflat că a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Omul de televiziune a rămas internat în spital, AVC-ul fiind unul ușor și fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală, însă pentru mai multe investigații a fost transferat la București.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- O banală călătorie cu tramvaiul s-a transformat într-o cursă de coșmar pentru mai mulți brăileni care se aflau în mijlocul de transport în comun, vechi de 3 decenii

În prezent, comentatorul este internat la Spitalul Universitar din București. Medicii îi fac mai multe investigații, iar jurnalistul știe că e pe mâini bune și în afara oricărui pericol.

În urmă cu 10 ani, mai exact în anul 2012, Ovidiu Ioanițoaia a mai ajuns la spital de urgență, atunci când a avut din nou probleme de sănătate.

Cunoscutul jurnalist a fost atunci internat mai multe zile în unitatea medicală, iar omului de televiziune i-au fost montate două by-passuri.

Citește si: Părinții unei tinere care ar fi murit după vaccinarea anti-COVID vor despăgubiri

Cadrele medicale au declarat acum că Ovidiu Ioanițoaia va mai sta în spital internat o zi-două, asta pentru a rămâne sub atenta supraveghere după accidentul vascular cerebral suferit.

Citește si: Cu ce boală se confruntă Fuego. Aceeași afecțiune medicală i-a ucis tatăl


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si