Ozana Barabancea execută silit Opera Națională Română! Artista nu și-a primit toți banii și a câștigat procesul cu instituția la care lucrează

Ozana Barabancea va executa silit Opera Națională Română, instituție la care lucrează.

Radu Constantin, luni 17 iunie 2019 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ozana Barabancea a primit acordul judecătorilor de a trece la executarea silită împotriva Operei Naționale Române, instituție care trebuie să-i plătească restanțe provenite după o recalculare salarială pe care aceasta a refuzat să o aplice pentru mai mulți angajați.

Instanța a dat dreptate încă de anul trecut mai multor angajați care au deschis un proces colectiv prin intermediul sindicatului din ONR. Judecătorii au constatat că șefii instituției nu au aplicat o grilă salarială conform unei legi noi, care aducea unele beneficii financiare artiștilor. Printre aceștia s-a numărat și Ozana Barabancea, angajată de ani buni a Operei Naționale.

Citeste si: Avocatul Cezar Ionascu ii sfatuieste pe barbati sa fie eleganti la cimitir! Fostul iubit al Ozanei Barabancea le spune sa nu uite umbrela, chiar intr-o zi insorita!

Ozana vrea și ”spor de pericol”

După aproape 10 luni, banii nu i-au intrat în cont, așa că Ozana s-a adresat din nou instanței pentru a primi acordul pentru executarea silită. Acesta a și venit după doar o ședință în cursul lunii mai și îi dă dreptul Ozanei să angajeze un executor pentru recuperarea banilor care instituția îi datorează.

 

Între timp, Ozana a mai câștigat un proces cu Opera Română și Ministerul Culturii. Ea trebuie să primească un spor de 15% la salariul pe două luni (septembrie și octombrie 2018) pentru condiții vătămătoare sau periculoase. Decizia nu este însă definitivă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si