Ziua Păcălelilor nu este doar pentru cei mari, ci și pentru cei mici. De 1 aprilie 2024 surprinde-ți copiii în cele mai amuzante moduri și fă-i să râdă.

În cele ce urmează ți-am pregătit câteva idei de farse pentru copii de 1 aprilie.

Păcăleli de 1 aprilie 2024 pentru copii

În dimineața zilei de 1 aprilie, furișează-te în camera copilului tău și ascunde-i într-un loc secret (pe care crede că îl știe doar el) o jucărie amuzantă, bani sau chiar dulciuri, în funcție de preferințele sale.

Când le găsește spune-i că l-a vizitat zâna de 1 aprilie.

Prepară-le copiilor tăi un mic dejun special. Poți face clătite în forme mai ciudate sau poți prepara o supă cu litere ale alfabetului. Poți adăuga coloranți alimentari în ouăle pe care le prepari pentru a le schimba culoarea. Totodată, poți face în așa fel încât iepurașul de Paște să vină mai repede, colorând ouă în nuanțe vibrante!

Citește și: Mesaje pentru 1 aprilie 2024: Cele mai amuzante urări pentru Ziua Păcălelilor

Tot într-o notă „colorată”, poți pune colorant alimentar non-toxic în robinetul de la chiuveta din bucătărie pentru ca apa să fie colorată. Copiii sigur nu se așteaptă la așa ceva, iar atunci când vor deschide robinetul se vor amuza. Cine a mai văzut apă colorată la robinet?

copil

Pe 1 aprilie 2024, de Ziua Păcălelilor, le poți face copiilor tăi cele mai amuzante cadouri!

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Încearcă să înlocuiești etichetele de pe ambalajele produselor normale. Pune etichete haioase și colorate, cu mesaje deosebite, astfel încât să creezi produse fictive. Copiii nu se vor aștepta și nu vor ști cum s-au putut transforma produsele peste noapte.

Dacă copiii tăi dețin un telefon inteligent, setează-l în așa fel încât să îi transmită mesaje amuzante pe parcursul zilei. Dacă folosesc un asistent virtual este și mai bine. Poți pune glume și replici haioase. Spre exemplu, dacă copilul își întreabă asistentul virtual cum va fi vremea în ziua de 1 aprilie, acesta poate răspunde că „va ploua cu acadele”.

Trimite-le copiilor tăi mesaje amuzante de la personajele lor preferate din desenele animate. Le poți trimite pe telefonul mobil, dacă aceștia dețin unul sau, dacă nu, le poți lăsa mesaje în camera unde dorm. Spre exemplu, poți spune că motanul Garfield vrea să îi ia într-o aventură pisicească în care să caute o comoară secretă.

De 1 aprilie, poți umple niște baloane cu confetti. Le așezi în casă sau în curte și le spui copiilor că sunt baloane magice care explodează atunci când simt prezența cuiva în jurul lor. Asigură-te că au și cum să le spargă fără a depune prea mult efort. Se vor amuza atunci când vor vedea cum confetti-ul zboară peste tot în jurul lor.

Înlocuiește jucăriile preferate ale copiilor cu diverse obiecte interesante.

Le vei stârni curiozitatea și vor încerca să descopere ce s-a întâmplat, de fapt, cu jucăriile lor. Dacă ești creativ, poți alcătui și o hartă detaliată cu ajutorul căreia copiii să pornească în căutarea jucăriilor favorite.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citește și: 1 aprilie 2024: Ziua Păcălelilor. Ce semnificație are această zi? Idei de farse

fetita imbracata amuzant

Alege una dintre ideile de farse și păcăleli pentru copiii, de 1 aprilie 2024!

[Sursa foto: Freepik]

Atunci când copiii nu sunt pe lângă tine, înregistrează un mesaj hazliu pe telefonul mobil sau pe un alt dispozitiv inteligent și spune-le că telefonul are puteri magice și că poate prezice viitorul. Spune-le copiilor să îi pună întrebări telefonului magic și apoi pornește înregistrarea. „Telefonul” le va oferi răspunsuri amuzante și absurde.

Fă urme false pe podea cu talpa unui pantof. Îi poți spune celui mic că urmele sunt ale unui personaj fictiv cum ar fi o creatură misterioasă sau chiar un extraterestru. Apoi, spuneți-le că această ființă își dorește să se împrietenească cu ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si