Pachet suspect, găsit în restaurantul din New York al actorului Robert De Niro

Un pachet suspect, similar celor trimise în ultimele trei zile către lideri democraţi şi la sediul CNN, a fost găsit joi la restaurantul Tribeca Grill din New York al actorului Robert De Niro.

C.I.P., joi 25 octombrie 2018 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presa americană citează surse din poliţie care au declarat că pachetul a sosit la adresa localului în dimineaţa de joi.

Dacă se dovedeşte că are legătură cu celelalte pachete trimise în ultimele zile, acesta va fi al şaptelea care vizează un critic recunoscut al preşedintelui Donald Trump.

De Niro este un vocal oponent al administraţiei Trump, numindu-l deseori „idiot”, „dezastru naţional” şi „o ruşine”.

New York Police Department a transmis că imobilul în care se află restaurantul era gol la momentul în care a ajusn pachetul suspect, potrivit NBC.

Seria de alerte cu bombă a început luni, iar pachete cu sisteme explozive au fost trimise la adrese din New York, Washington DC şi Florida, după cum au anunţat miercuri autorităţile.

Primul a fost găsit în apropierea casei omului de afaceri George Soros, important susţinător financiar al Partidului Democrat.

Potrivit FBI, alte pachete au fost trimise către fostul secretar de stat Hillary Clinton, fostul preşedinte Barack Obama, fostul director CIA John Brennan, care era invitat la o emisiune CNN, fostul procuror general Eric Holder, democrata Maxine Eaters (California), membră a Congresului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si