Ce s-a întâmplat cu pacienții vindecați de CORONAVIRUS. Cum au reușit să scape din calea virusului ucigaș

Aproape 25.000 de persoane s-au recuperat după infecţia cu noul virus, iar peste 80 de tratamente sunt în curs de testare. Pacienții vindecați s-au tratat cu ajutorul metodelor convenţionale de tratament, dar şi cu remedii tradiţionale.

G.B., marți 25 februarie 2020 , 17:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform oamenilor de știință, aproximativ 25.000 de persoane din întreaga lume s-au recuperat după infecţia cu coronavirus, scrie International Business Times. Specialiștii afirmă însă că persoanele vindecate de coronavirus pun în continuare în pericol sănătatea publică. Infecţia poate reapărea la aceleaşi persoane, care ar trebui plasate în continuare în carantină.

Citeste si: Coronavirus - Un hotel din Tenerife, unde a fost testat pozitiv un cetăţean italian, în carantină. Primul caz confirmat în sudul Spaniei

Vezi ce s-a întâmplat cu pacienții vindecați de CORONAVIRUS. Cum au reușit să scape din calea virusului ucigaș

Tratamentul pentru CORONAVIRUS se bazează pe calmate, antiinflamatoare, siropuri de tuse, repaus şi aport de lichide, conform clinicii Mayo.

Citeste si: Coronavirus. Un bărbat testat pozitiv în Rimini după ce s-a întors din România

pacienții vindecați de CORONAVIRUS

Citeste si: Coronavirus - O mie de persoane sunt izolate la domiciliu, în România. Alte 17 sunt în carantină

Însă, șeful echipei de studiu al coronavirusului din provincia Hubei susţine că, mai multe persoane care s-au recuperat şi au fost externate după ce testul a ieşit negativ, ulterior aceleaşi teste au arătat că sunt din nou pozitive la coronavirus. Spitalele chineze au impus pacienţielor să iasă negativ la teste, de două ori la rând.

De reținut este faptul că un pacient care se consideră recuperat după infecţia cu coronavirus poate să infecteze alţi indivizi.

Citeste si: 35 de tari au confirmat infectari cu Coronavirus. Croaţia şi Austria, primele cazuri de infectare cu Covid-19

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si