A murit pacientul cu arsuri care a fost trimis în Belgia. Controale la spitalele din Iași, Constanța și din București

Pacientul care a suferit arsuri grave și a fost transferat la un spital din Belgia a murit. Ministrul Sănătății trimite acum Corpul de control la toate spitalele în care a fost tratat pacientul pentru a analiza rapoartele îngrijirii bărbatului.

Author: Georgiana Balaban luni 15 februarie 2021 , 11:08

pacientul ars trimis în belgia a murit
A murit bărbatul transferat la un spital belgian.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Victima care a suferit arsuri grave în urma electrocutării, într-un accident de muncă, şi care a fost transferat la un spital din Belgia a murit, au anunţat, luni, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Ministrul Vlad Voiculescu trimite Corpul de control la cele trei spitale unde acesta a fost internat în România- SCJU Constanţa, SCJU Iaşi şi Spitalul Floreasca din Capitală- pentru un raport privind îngrijirile medicale acordate acestui pacient.

Citeste si: Tragedie în România! Au fost găsite moarte în apartament

„Ministerul Sănătăţii a fost informat, în această dimineaţă, despre decesul bărbatului în vârstă de 51 de ani care, în data de 20 ianuarie 2021, a suferit o arsură prin electrocuţie pe aproximativ 64% din suprafaţă corporală şi politraumatism prin cădere de la înălţime, potrivit diagnosticului iniţial, şi care a fost transferat, în data de 29 ianuarie 2021, la Centre des Grands Brûlés- Institut Médical de Traumatologie et de Réadaptation (IMTR) din cadrul Grand

Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia", a transmis Ministerul Sănătăţii.

Citeste si: Moarte șocantă la Dolj. Doi tineri au fost găsiți morți în baia locuinței

pacientul ars trimis în belgia a murit
Doliu - a murit pacientul care a suferit arsuri grave.[Sursa foto: google]


Pacientul a avut un accident de muncă

Pacientul a fost transportat iniţial la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar, apoi, în 21 ianuarie, a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sfântul Spiridon” din Iaşi. În 28 ianuarie, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. A doua zi a fost transferat, cu un zbor umanitar operat de Ministerul Apărării Naţionale, la Centre des Grands Brûlés- IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Citeste si: Grav accident de circulație la Iași! Doi tineri au murit spulberați de tren. Zeci de pompieri au intervenit

„Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea Corpului de control al ministrului la cele trei unităţi medicale din România unde a fost internat pacientul pentru realizarea unui raport de control privind îngrijirile medicale care i-au fost acordate pacientului", a arătat MS.

Citeste si: Un bărbat de 75 de ani din Israel a făcut infarct după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si