Înspăimântător: Un bărbat a murit în tramvaiul 21 din București

Duminică, 14 februarie, un bărbat a murit în tramvaiul 21, sub privirile călătorilor şi paramedicilor care au fost solicitaţi să intervină în staţia de la Piaţa Obor.

Author: Andreea Bolocan duminică 14 februarie 2021 , 16:56

piata obor icnident un barbat a murit in tramvaiul 21
Un bărbat a murit în tramvai
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat duminică, 14 februarie, în tramvaiul 21 din București.

Bărbatului i s-a făcut rau și apoi a leșinat. Ajunși la fața locului, polițiștii au cerut călătorilor să coboare din tramvaiul 21. Ulterior, a intervenit personalul echipat în combinezoane speciale anti-COVID-19.

Echipajul SMURD au efectuat manevrele de resuscitare necesare

„Unei persoane i s-a făcut rău în tramvai. Au venit cei de la SMURD, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar apoi a fost declarat decesul. Nu este vorba despre o agresiune”, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea.

Mai departe, cazul de la Obor va fi preluat de biroul de Morţi Suspecte din Poliție.

Poliţiştii de la Morți Suspecte se îmbracă preventiv în combinezoane anti-COVID-19 când intervin la astfel de evenimente.

„Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, în stația Bucur Obor, pe sensul spre Pasaj Colentina. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a transmis Societatea de Transport București (STB) în urmă cu puţine momente.

Citeste si: Trei morți și un rănit, în urma unui accident pe A1. De la ce a pornit totul

„Liniile 10 (sens Romprim) și 66 (sens Spitalul Fundeni) – blocate din cauza evenimentului de pe Șos. Colentina (de pe linia 21).

Liniile 10, 21 și 66 funcționează normal. Blocare și deviere: 105 min. (10:30-12:15).

Liniile 24 și 45 – blocate pe Bd. Ion Mihalache, până în stația Piața Domenii, pe sensul spre Șos. Chitilei, respectiv spre Cartier Dămăroaia. Cauza: eveniment de circulație terți. A fost trimisă echipa de intervenție.

Liniile 24 și 45 funcționează normal pe Bd. Ion Mihalache. Blocare: 34 minute (12:40-13:14)”, a transmis STB pe Twitter.

Citeste si: O ambulanță SMURD s-a răsturnat. Accident produs de către o șoferiță

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00 în stația de la Piața Obor

Tragicul incident a avut loc în jurul ore 13:00. Bărbatul care avea vârsta de 60 de ani a leșinat în vagon după ce i s-a făcut rau, de față cu ceilalți călători. Cei prezenți s-au panicat și au chemat ambulanța SMURD.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si