Toți membrii unei familii din Pennsylvania, SUA, au fost găsiți împușcați în curtea lor săptămâna trecută, într-un caz șocant despre care poliția spune că a fost "un pact de sinucidere", potrivit The Sun.

Familia era alcătuită din sectanți creștini habotnici, care s-au îndepărtat de o viață normală și au ajuns la idei extremiste și periculoase.

Citește și: O româncă din Italia a fost sechestrată și legată de piciorul patului: „Dacă țipi, te omor!”

Tânăra Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani, și părinții ei, James Daub, în vârstă de 62 de ani, și Deborah Daub, în vârstă de 59 de ani, au fost găsiți morți pe iarba din curtea casei lor din comitatul York, Pennsylvania, săptămâna trecută.

morgan daub

Morgan Daub

[Sursa foto: Twitter]

Sinucidere în comun, familie exterminată

Departamentul de poliție din West Manchester Township a declarat că biletele lăsate în casă indică faptul că familia a luat recent o „decizie comună” de a pune capăt vieții la comun.

Poliția crede că Deborah Daub și-a împușcat și ucis soțul și apoi a fost împușcată și ucisă de fiica lor Morgan, care ulterior s-a sinucis.

Citește și: Asasinul fugar din mafia italiană Edgardo Greco, găsit după 16 ani ca bucătar de pizza în Franța

Potrivit ofițerilor de poliție, nu există semne de intrare forțată sau de luptă și nicio dovadă că altcineva ar fi fost prezent la scena crimei.

pactul sinuciderii

Locul unde au avut loc sinuciderile

[Sursa foto: Twitter]

Trei decese pregătite minuțios înainte

„După o investigație detaliată și dovezi găsite la fața locului, inclusiv comunicări din partea membrilor familiei, s-a stabilit că cei trei membri ai familiei și-au planificat dinainte moartea”, a transmis medicul legist.

Citește și: Pedofilul care a torturat și înfometat copiii împreună cu partenera sa, găsit mort în celula de închisoare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Vecinii familiei au confirmat pentru CBS 21 că toți membrii familiei Daubs erau misionari religioși, ceea ce și Morgan menționează într-un videoclip pe care l-a distribuit online înainte de decesele în lanț.

Morgan a fost descrisă de membrii comunității locale ca fiind o tânără timidă, liniștită, care era foarte apropiată de mama ei și, de asemenea, o jucătoare talentată și pasionată de bowling.

Videoclip șocant publicat de Morgan Daub înainte de „pactul sinuciderii” 

În videoclipul de opt minute de pe YouTube, Morgan exprimă puncte de vedere extremiste asupra diferitelor subiecte din viața de zi cu zi.

Daub vorbește cu un straniu accent britanic și se descrie ca membru al „preoției regale”. „Ei chiar se pun cu familia greșită”, a amenințat Daub, după care a declarat că „va abdica de la tronul Angliei”.

Un alt videoclip, postat cu câteva zile înainte ca decesele să aibă loc a durat doar șase secunde.„URMĂȚI-MĂ AȘA CUM și EU ÎL URMEZ pe HRISTOS”, se citește pe textul de pe ecran.

Tânăra de 26 de ani, victima fanatismului religios sau a nebuniei?

O prietenă din copilărie a lui Morgan Daub a sugerat că tânăra ar fi fost influențată masiv de educația religioasă strictă a părinților ei, potrivit Christian Post.

„Ea a crescut într-o familie de misionari creștini foarte stricți. Nivelul de control pe care părinții ei îl aveau asupra ei a fost nebunesc. Nu avea voie să iasă cu prietenii. Nu i s-a permis accesul la nicio rețea de socializare. Nu i se permitea nicio distracție deccât sub supraveghere. Parcă ar fi fost prizonieră în propria ei casă”, a spus prietena victimei din pactul de sinucidere.

Citește și: Un celebru interlop din România a devenit bancher. El și-a deschis bancă chiar la el acasă

Anchetatorii au spus, pe baza notelor lăsate în urmă de membrii familiei, că Morgan și-a luat viața din cauza unei lupte continue cu o boală mintală și bănuiesc că decizia părinților ei de a i se alătura în moarte a fost probabil influențată și de boala mintală incurabilă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Sincer, nu sunt șocată că a luat-o razna. Când eram copii, ea era complet normală, dar părinții ei au suspus-o unei presiuni constante”, a spus prietena ei, Samantha.

„Cu câteva luni în urmă cred că a dezvoltat paranoia, pentru că recita numere în videoclipul postat de ea pe YouTube și acesta este un semn de paranoia și schizofrenie, așa că probabil avea schizofrenie. Ea chiar avea nevoie de ajutor. Aș spune 100% că Morgan avea nevoie de ajutorul medicilor”, a mai declarat prietena victimei.

Potrivit unor informații din presa americană, fiica știa că boala psihică i se înrăutățește (avea halucinații auditive) și a decis să-și pună capăt vieții.

Ea i-a spus mamei sale, care a decis că nu vrea ca fiica ei să moară singură. Celor două li s-a alăturat tatăl care a decis că nu vrea să trăiască fără ei.

„Antihrist se va pune singur rege”

Într-un alt videoclip de pe YouTube postat în noiembrie, Morgan Daub a vorbit despre faptul că ea este următoarea în succesiunea la tronul Angliei, dar a spus că a abdicat de la acea poziție.

„Nu o veți avea niciodată pe Morgan Elizabeth Daub ca regină”, a spus ea în videoclip. „De fapt, nu cred că vor mai avea mult timp o monarhie. Antihrist îi va prinde prin intrigi și apoi se va pune el însuși rege”, a mai spus tânăra femeie.

Un bilet tulburător și criptic lăsată de mama tinere din Pennsylvania vorbea despre „Răul care a pus stăpânire pe fiica ei”.

Cu un pact de sinucidere, cei trei au încercat să obțină trei arme cu care să tragă simultan, dar se pare că nu au putut strânge decât două. Biletele din casă spun că toate cele trei decese trebuie considerate ca 3 sinucideri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si