Pakistan: pedofilii vor fi spânzurați în public, potrivit unui proiect votat în Parlament

Parlamentul din Pakistan a votat recent în favoarea legii care prevede spânzurarea în public a persoanelor care au fost condamnate pentru abuzuri sexuale asupra copiilor, potrivit DPA.

Author: M.A. sâmbătă 08 februarie 2020 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Cei care comit crime asupra copiilor nu merită milă. Ar trebui spânzuraţi în mijlocul oraşelor", a fost declarația ministrului pentru afaceri parlamentare, Ali Mohamed Khan, după prezentarea rezoluţiei în Adunarea Naţională.

Citeste si: Firea anunţă proiectul ”Clar pentru copii”, prin care Primăria Capitalei va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari pentru copii, în limita a 500 de lei

"Spânzurarea va servi ca descurajare pentru alţii", a adăugat Ali Mohamed Khan.

Citeste si: Dincă, distrus în pușcărie! Criminalul de la Caracal s-a plâns că nu mai rezistă în celulă! ”Nu mai pot”

Adunarea Națională a fost de acord cu această rezoluție, mai mult de jumătate dintre membrii votând în favoarea legii.

Citeste si: Lăsat liber să ucidă! Cum a acționat criminalul din Chitila, după ce soția lui a cerut ordin de protecție împotriva lui. Detaliile unui caz înfiorător

Statul pakistanez a avut un moratoriu neoficial în ceea ce privește pedeapsa capitală până în 2014. De această înțelegere nu s-a mai ținut cont în cazul persoanelor condamnate pentru terorism, după ce mai mulți atacatori talibani înarmați au ucis aproape 150 de copii într-o școală condusă de armată în orașul Peshawar din Pakistan.

Aproximativ 400 de deținuți care aveau legătură cu aceste cazuri au fost spânzurați din acel moment.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si