Tot sâmbătă, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a explicat, într-un comunicat, că s-a găsit o cale “constructivă” pentru prinţul Harry şi familia sa. Regina s-a declarat mândră de Megham Markle şi îşi doreşte ca Harry şi familia sa “să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită”.

“După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, sunt mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi cu susţinere pentru viitor, pentru nepotul meu şi familia sa.

Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membri mult iubiţi ai familiei mele. Înţeleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atenţiei intense asupra lor din ultimii doi ani şi le susţin dorinţa de a avea o viaţă mai independentă. Le mulţumesc pentru toată munca depusă în această ţară, în Commonwealth şi dincolo de aceasta şi sunt în special mândră de felul în care Meghan a devenit atât de rapid parte a familiei. Este dorinţa întregii mele familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită”, este comunicatul reginei Marii Britranii.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a convocat o întâlnire de urgenţă la Sandringham pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Palatul Buckingham a precizat, tot pe royal.uk, că ducele şi ducesa de Sussek îi sunt recunoscători familiei regale pentru susţinere. “După cum s-a convenit în această nouă înţelegere, ei înţeleg că trebuie să renunţe la îndatoririle regale. Ei nu vor mai primi fonduri publice pentru îndatoririle regale. Cu binecuvântarea reginei, Sussex-ii îşi vor păstra asociaţiile şi patronajele private. Cei doi nu o mai pot reprezenta oficial pe regină, dar au subliniat că tot ce fac va fi în continuare în conformitate cu valorile majestăţii sale.

Ducii de Sussex nu îşi vor folosi titlurile HRH (Alteţa Sa Regală), nemaifiind membri active ai familiei regale”, se menţionează în comunicat.

Harry şi Meghan vor avea în continuare ca reşedinţă în Marea Britanie Frogmore Cottage. “Buckingham Palace nu comentează detaliile cu privire la aranjamentele pentru securitatea familiei. Există procese independente bine stabilite pentru stabilirea necesităţii securităţii din fonduri publice. Acest nou model va intra în vigoare în vara anului 2020”, se mai arată în comunicatul Palatului Buckingham.

Citeste si: Arhiducesa Elisabeta Sandhofer, fiica principesei Ileana, a murit la vârsta de 69 de ani

Citeste si: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”- kfetele.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Luni, regina Elizabeth s-a întâlnit cu prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi ducele de Sussexşi a analizat următorii paşi care vor fi făcuţi în relaţia cu ducii de Sussex. Aceasta a fost prima întâlnire la care au participat cei patru după ce, săptămâna trecută, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Marea Britanie, cât şi în Canada.

În plus, ei au spus că vor să fie independenţi din punct de vedere financiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si