Palatul Stirbey a fost scos la vanzare

Palatul Stirbey, aflat la 15 kilometri de Bucuresti pe malul lacului Buftea pe o suprafata de 24 de hectare, a fost scos la vanzare.

vineri 02 septembrie 2016 , 20:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Domeniul este de vanzare in portofoliul nostru. Din cate stiu, cei trei proprietari, persoane fizice, au dorit sa vanda inca de la inceput acest domeniu. Vorbim despre o proprietate situata pe malul lacului Buftea, care are in interior un lac pe 1,4 ha si o deschidere de 300 metri spre lacul Buftea, precum si parcul de 20 de hectare care are arbori seculari. In domeniu sunt obiective din patrimoniul cultural national, Palatul Stirbey, Palatul Mic si Biserica, Poarta si Turnul de Apa", a declarat Eduard Mircea Uzunov, presedintele Regatta Estate.

Domeniul cuprinde si constructii noi unde au loc diferite evenimente, precum Sala Regina Maria, pe o suprafata de 1.000 mp, cu 400 de locuri de parcare, ridicata in 2008, sau Pavilionul de Vara, realizat in 2007.

Potrivit lui Uzunov, statul roman nu si-a exercitat inca dreptul de preemtiune. Casa a afost evaluata la aproape 20 de milioane de euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si