Palatul Telefoanelor, scos la vanzare pe olx! Anuntul a fost retras la scurt timp

Palatul Telefoanelor din Bucuresti, anuntat in urma cu 2 ani ca fiind scos la vanzare de Telekom (fosta Romtelecom), a fost ofertat, impreuna cu alte doua cladiri adiacente, pe site-ul de anunturi olx.ro, anuntul fiind insa retras la scurt timp.

C.L., marți 14 iunie 2016 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform profit.ro, Palatul, inclus pe lista monumentelor istorice, a fost propus la vanzare pe site-ul de anunturi la finele lunii mai, intr-un pachet de 3 proprietati imobiliare incluzand cladirea de birouri denumita "Tandem" si parcarea aferenta, ambele situate in spatele Palatului Telefoanelor, pe strada Matei Millo. Pretul cerut pentru acest pachet a fost de 21,6 milioane euro, din care 10,9 milioane euro a fost cerut pentru cladirea "Tandem".
Potentialii cumparatori au fost informati, in anunt, ca proprietarul exclusiv al proprietatilor este Telekom Romania Communications, oferta fiind insa avansata prin intermediul unei firme imobiliare, Tanase Holding.

Anul trecut, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) anunta intentia de a cumpara Palatul Telefoanelor. Chiar daca a primit o oferta pentru cladire si chiar a fost pus spre vanzare pe un site de anunturi, asa cum precizeaza profit.ro, Telekom a venit cu anuntul sec: "In momentul de fata, aceasta proprietate nu se afla pe lista imobilelor promovate la vanzare!".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si